Witam szukam lokomotywy 754 037-0 w malowaniu CD (Wypożyczona przez PKP Intercity) .Wiem że autorem repaintu był PMT i była na jego stronie , tylko że niestety strona aktualnie nie działa a ja głupi zapomniałem jej pobrać .Dlatego proszę jakby ktoś był taki uczynny i podrzucił mi ją na jakiś hosting , będę wdzięczny .
Ale spoko kolega na pewno nie pogniewa się że Jego dodatki pokrążą w drugim obiegu, sam wszak głośno krzyczy że chrzanić zasady - podrzucajmy więc sobie tabor PMT, wsadzajmy na dropa - wolnoć Tomciu :P
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 21-12-2015, 20:03
Jeśli chodzi o moje siatki (SM42, SU42, SP42) to ja mam wyłączność decydowania o formie przesyłania reskinów - a że opieram się na licencji Open Content to możecie je sobie przesyłać do woli. Mniej więcej tak samo wygląda sprawa z modelami kilanzioma, który też decyduje o formach dystrybucji reskinów opartych o jego siatki.
Jeżeli nie macie nic przeciwko temu to można tak zrobić ale moim zdaniem tak teraz zdaje sobie sprawę ze lepiej przez pw wysłać sobie linki niż na oficjelu w temacie linki wrzucać by żadnej afery nie zrobić .
No tak ale zawsze znajdzie się tak zwana czarna owca której się coś nie spodoba ;) . Tak wgl myślę że z powodu wyczerpania tematu lokomotywy i przejścia na nową dyskusje na temat dystrybucji dodatków gdzie można ten temat poruszyć w odpowiednim dziale a nie tu chciałbym zgłosić temat do zamknięcia na co śmietnik robić na forum .