Witam, dziś zainstalowałem sobie TS2010. Po zainstalowaniu była to wersja "42953"
Gra podczas uruchomienia działała przez 2 sekundy później wywaliło do Windowsa, zainstalowałem poprawkę do "44088" i nadal jest to samo tylko że teraz wyskakuje taki komunikat
"Ta wczesna wersja Trainz skończyła się i nie można już z niej korzystać.
Nowe Wersja powinna już być gotowa do pobrania przez kliknięcie przycisku :Patch Trainz: w menu opcje.
Więc nie mogę uruchomić gry jak się łatwo domyśleć.
Mam zainstalowany Win7 64bit.
Procesor amd 3.2GHZ
8giga ramu
Karta graficzna Nvidia Gr force GT610
Na jednym kompie mam zainstalowaną wersję 41491 i nie próbuje m wciskać żadnych kitów 'wersja nieważna'. Pytanie jest takie - czy masz wersję oryginalną czy pirata?
I nie ma tam żadnych przycisków typu "dalej", "olej komunikat" czy "tak, jestem świadomy że mam starą wersję ale dajcie mi spokój chcę grać a nie instalować pół roku wasze poprawki"?
Poka screena.
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 78 Skąd: Wrocław
Wysłany: 26-09-2015, 11:25
Witam! Z racji tego, że kupiłem niedawno nowy komputer, zainstalowałem sobie pudełkową Trainz 2010 EE, którą posiadam w oryginale od dobrych kilku lat. Oczywiście po zainstalowaniu gra uruchomiła się normalnie, lecz była w wersji 42953. Postanowiłem więc zaktualizować wersję gry do najnowszej czyli do 49933. Po zainstalowaniu paczki wyskakuje komunikat ze screena poniżej:
Gra niestety się nie uruchamia tylko pojawia się okienko konfiguracji trainz, mimo to, że posiadam legalną wersję.