Zauważyłem, że większość osób korzysta z dodatków pobranych ze strony Chester.pl. Teraz, kiedy próbuję wejść na stronę pojawia się coś takiego http://strony.aster.pl/goosie/jds/trs/
Czy ocalało jeszcze trochę jego dodatków? Czy są gdzieś, w jakimś archiwum, na jakiejś stronie??? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
A o które dodatki Ci chodzi konkretnie? Bo ja pamiętam stamtąd tylko dodatki obecnie przestarzałe, nijak przystające do obecnych standardów, które mają obecnie lepsze i nowsze odpowiedniki...
Kolpawe, na przykład sieć trakcyjna, ale według mnie miał też trochę fajnych dźwigienek do zwrotnic... Ponieważ pościągałem prawie wszystkie dostępne dodatki, a nawet trochę więcej, myślę więc, że na stronie Chestera trochę się tego nazbierało.
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 20-08-2015, 17:46
Najwyższa pora włączyć myślenie. Strona Chestera NIE DZIAŁA. Autor ją zwinął i zamknął. RBach wrzucił na swój serwer ostatnią wersję tej strony, ale to nie jest TA strona, tylko jej 'obraz', archiwum, które jest przetrzymywane, ale nie obsługiwane i nikt za nią nie ponosi odpowiedzialności.