FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Naprawa bazy.
Autor Wiadomość
serw
nowy


Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 48
Skąd: warszawa
Wysłany: 10-08-2014, 10:45   Naprawa bazy.

Witam.

Gdzie jest naprawa bazy w CMP bo nie widze ?
 
 
tomek24 
zaawansowany
degustator vodki



Pomógł: 39 razy
Wiek: 37
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 651
Skąd: STAROGARD GDAŃSKI
Wysłany: 10-08-2014, 10:49   

Jak otworzysz Menadżer zawartości to klikasz --Plik--Rozszerzona naprawa......
_________________
tomek24 TS2010
 
 
 
serw
nowy


Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 48
Skąd: warszawa
Wysłany: 10-08-2014, 15:52   

Klikam na Plik w menedżerze zawartości opcji Napraw Baze itp, BRAK.

trs 2006 oryginał.
 
 
Korzeń 
znawca



Pomógł: 73 razy
Wiek: 28
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1500
Skąd: Knurów

Wysłany: 10-08-2014, 15:53   

Może dlatego że to opcja dla wersji 2009+
_________________
kuid:394491 - folder z dodatkami / my all content
 
 
 
serw
nowy


Dołączył: 16 Sty 2010
Posty: 48
Skąd: warszawa
Wysłany: 10-08-2014, 16:02   

No to dlaczego ktoś tłumaczy napraw baze skoro w trs 2006 brak.
No, a poza tym jest możliwość naprawy w trs 2006 ?
 
 
Korzeń 
znawca



Pomógł: 73 razy
Wiek: 28
Dołączył: 15 Lip 2008
Posty: 1500
Skąd: Knurów

Wysłany: 10-08-2014, 16:09   

Jest, wystarczy przejrzeć tematy z działu trs2006. W jednym z pierwszych tematów jest odpowiedź. Przynajmniej poćwiczysz czytanie ze zrozumieniem, obsługę CMP'a i forum. ;-)
Powodzenia!
_________________
kuid:394491 - folder z dodatkami / my all content
 
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 122 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3723
Skąd: Opole
Wysłany: 10-08-2014, 16:11   

W 2006 naprawia się samo, znaczy że jak nie będzie jej coś pasowało, to sama sobie postawi taką opcję. Wtedy tylko należy się uzbroić w cierpliwość, bo to czasami dłuuuuugo trwa.
 
 
 
RBach 
Administrator
Toromistrz


Pomógł: 289 razy
Wiek: 44
Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 4203
Skąd: Gościcino Centralne
Wysłany: 10-08-2014, 17:30   

ryszard napisał/a:
W 2006 naprawia się samo


Rysio, nie kłam. 2006 jest na tyle głupi, że zazwyczaj trzeba mu skasować ręcznie, bo inaczej sam nie wstanie :mrgreen: Samo to się tylko toto psuje :-P
_________________
Moje dodatki
Instrukcje kolejowe
KUID:263713
aktualny release skryptów sygnalizacji v5.3: 11.04.2020
 
 
ryszard
znawca



Pomógł: 122 razy
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 3723
Skąd: Opole
Wysłany: 10-08-2014, 18:27   

Radek nie kłamię :-D , może się wyraziłem nieprecyzyjnie, a to na skutek świeżego powrotu do cywilizacji :lol: . Ten cudowny dźwięk korblowania oznajmniał mnie, że gra się na mnie obraziła i sprawdza dodatki po swojemu, znaczy przebudowuje bazę :-P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group