FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
TRS2004 i TS2009 padaka
Autor Wiadomość
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 20-12-2013, 17:00   TRS2004 i TS2009 padaka

Jak w temacie. Gry potrzebne sa mi tylko do testowania dodatków. Nie działają mi jednak obie gry. Podczas wchodzenia do menu przed odpaleniem gry win wywala "Program wykonał..." Wszystko działało do środy.

System win7.
 
 
 
Alana 
znawca


Pomogła: 129 razy
Dołączyła: 16 Lut 2008
Posty: 2199
Skąd: Truj-miasto
Wysłany: 20-12-2013, 17:06   

Nie wierze w peszka. Cos zrobiles albo ty albo automat typu aktualizacje automatyczne. Zobacz co ci sie od srody za aktualki zainstalowaly i sprobuj je odinstalowac.
_________________
MEOW!
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 20-12-2013, 17:17   

Aktualizacje zostały wyłączone w poniedziałek jakoś. Hmm przeintaluję grę. Tylko, że TS2009 wczoraj został zainstalowany czyli już po padace 2004.

Wywala mi w powietrze Auran launcher.
Ostatnio zmieniony przez Tata Muminka 20-12-2013, 17:18, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Alana 
znawca


Pomogła: 129 razy
Dołączyła: 16 Lut 2008
Posty: 2199
Skąd: Truj-miasto
Wysłany: 20-12-2013, 17:33   

Jaki antywirus? Czy masz dodatkowy program przeciwrobalowy typu spybot lub malwarebytes? Co robiles tuz przed padem 2004?
_________________
MEOW!
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 20-12-2013, 17:34   

Hmm co robiłem? W zasadzie nic :) Dodatek do trs i nic więcej.
 
 
 
Alana 
znawca


Pomogła: 129 razy
Dołączyła: 16 Lut 2008
Posty: 2199
Skąd: Truj-miasto
Wysłany: 20-12-2013, 19:13   

Jedyne co mi przychodzi do glowy to jakis wir ktory atakuje fragment windowsa od ktorego zalezy dzialanie trainza. Polecam malwarebytes antimalware i spybota [tego raczej w wersji 1.6 - "for older computers"] zeby sie upewnic.
_________________
MEOW!
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 22-12-2013, 13:29   

AVG rozwiązał problem :)

Dzięki za pomoc.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group