FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem tekstury
Autor Wiadomość
JPanther
nowy

Wysłany: 27-11-2013, 15:23   Problem tekstury

Witam zainstalowałem sobie Eu07 , SM42 oraz sm 31.Tekstury na nich wyglądają tak jak na SS niżej

http://static.pokazywarka.pl/i/2483065/107390.jpg

Ale gdy w środku interioru wyglądają już normalnie a z zewnątrz właśnie tak.Wszystkie wymagane kuidy wgrałem.

jeśli istnieje już taki temat to przepraszam.

ryszard
znawca

Wysłany: 27-11-2013, 15:43   

Podajemy wersję gry, wstawiamy na forum miniatury. Czyja to jest kabina warto też napisać. Czy w CMP nie wykazuje żadnych ostrzeżeń też warto poinformować.

JPanther
nowy

Wysłany: 27-11-2013, 15:51   

Wersja gry to TRS2009 żadnych błędów mi nie wykazało tylko zależności które wgrałem.Za miniatórki sory ale nie wstawiłem.

ryszard
znawca

Wysłany: 27-11-2013, 16:07   

TRS 2009 do jakiej wersji dociągnięte, czy to tak trudno wszystko napisać, tak jak czyja kabina.

Jacek
znawca
Milovník ČD

Wysłany: 27-11-2013, 16:40   

Ja ci zaraz dam
Cytat:
miniatÓrkę
! :evil:

Jeśli masz kartę Nvidii spróbuj tego:

http://www.trainz.pl/_forum/viewtopic.php?t=6630

samplaire
znawca
i na dodatek dziad

Wysłany: 27-11-2013, 16:59   

Wiem, że to gadanie jak do słupa, ale wpisałem na próbę 3 słowa w google "problem tekstury trainz" i jak myślicie, który link był z prawidłową odpowiedzią na pytanie/problem? Tak, pierwszy, zresztą z naszego forum :-/

Wujek 082
znawca

Wysłany: 27-11-2013, 17:05   

Witamy serdecznie w doraźnej edycji konkursu Polish Trainz Teamu "Kim jesteś?"

Zapraszamy wszystkich widzów do zasiadania w trybunach i przygotowania się na ekscytujące widowisko :)

Tura pierwsza: JPanther, nasz uczestnik, szuka odpowiedzi. Czy znajdzie swoją odpowiedź? Nie? To pomożemy! Pierwsze koło ratunkowe! Masz kartę NVidii? Jasne, że masz. Zatem klikamy "szukaj" na forum i wpisujemy w wyszukiwarkę "czarne tekstury". Nagroda za uczestniczenie w turze pierwszej: jeden czerwony los :)

Tura druga: ten sam uczestnik, czyli KapiPTR, natrafia na problem ze stroną Kuid.ru. Nie potrafi się zalogować. Czy mu ktoś pomoże? :) Taak, wystarczyło w wyszukiwarkę forum wpisać "logowanie kuid.ru", przecież na forum jest napisane kilkanaście razy jakie jest hasło i login. Nagroda za uczestniczenie w turze drugiej: jeden czerwony los :)

Iiiiiiiii chwila kulminacyjna konkursu! Tak, myślę, że widzowie już się domyślają co zaraz nastąpi!

...
...
...

Taaaaaaaaaaaak! JPanther i KapiPTR to jest ta sama osoba! I otrzymuje ona główną nagrodę tego konkursu! ZŁOTY BANan!

Żegnamy zatem z żalem naszego głównego uczestnika i zapowiadamy, że to nie ostatni odcinek konkursu "Kim jesteś" :) Bądźcie gotowi na kolejne emocjonujące widowiska!

Odpowiedz do tematu