Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 27-11-2013, 15:43
Podajemy wersję gry, wstawiamy na forum miniatury. Czyja to jest kabina warto też napisać. Czy w CMP nie wykazuje żadnych ostrzeżeń też warto poinformować.
Wiem, że to gadanie jak do słupa, ale wpisałem na próbę 3 słowa w google "problem tekstury trainz" i jak myślicie, który link był z prawidłową odpowiedzią na pytanie/problem? Tak, pierwszy, zresztą z naszego forum
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 27-11-2013, 17:05
Witamy serdecznie w doraźnej edycji konkursu Polish Trainz Teamu "Kim jesteś?"
Zapraszamy wszystkich widzów do zasiadania w trybunach i przygotowania się na ekscytujące widowisko :)
Tura pierwsza: JPanther, nasz uczestnik, szuka odpowiedzi. Czy znajdzie swoją odpowiedź? Nie? To pomożemy! Pierwsze koło ratunkowe! Masz kartę NVidii? Jasne, że masz. Zatem klikamy "szukaj" na forum i wpisujemy w wyszukiwarkę "czarne tekstury". Nagroda za uczestniczenie w turze pierwszej: jeden czerwony los :)
Tura druga: ten sam uczestnik, czyli KapiPTR, natrafia na problem ze stroną Kuid.ru. Nie potrafi się zalogować. Czy mu ktoś pomoże? :) Taak, wystarczyło w wyszukiwarkę forum wpisać "logowanie kuid.ru", przecież na forum jest napisane kilkanaście razy jakie jest hasło i login. Nagroda za uczestniczenie w turze drugiej: jeden czerwony los :)
Iiiiiiiii chwila kulminacyjna konkursu! Tak, myślę, że widzowie już się domyślają co zaraz nastąpi!
...
...
...
Taaaaaaaaaaaak! JPanther i KapiPTR to jest ta sama osoba! I otrzymuje ona główną nagrodę tego konkursu! ZŁOTY BANan!
Żegnamy zatem z żalem naszego głównego uczestnika i zapowiadamy, że to nie ostatni odcinek konkursu "Kim jesteś" :) Bądźcie gotowi na kolejne emocjonujące widowiska!