Wysłany: 14-11-2013, 01:18 Problem z pojazdami wpisanymi w region
Witam, mam problem z naszymi rodzimymi pojazdami, mianowicie nie "pojawiają" się na drodze. Dla pewności, żeby wykluczyć jakiś możliwy błąd regionu, przekopiowałem wszystkie kuidy tych pojazdów do regionu Francji i dalej się nie pokazują, podczas gdy te, które były domyślnie śmigają aż miło. Tak to wygląda:
Normalnie i z Polskimi pojazdami
* Tak na pewno dobre kuidy wpisałem.
* Jest 26 pojazdów i po kilka rodzajów od Autosana po fiata 126p., zarówno stare jak i nowe produkcje.
* Podmieniłem tylko i wyłacznie kuidy.
Wysłany: 14-11-2013, 10:57 Re: Problem z pojazdami wpisanymi w region
fallowdeer napisał/a:
Witam, mam problem z naszymi rodzimymi pojazdami, mianowicie nie "pojawiają" się na drodze. Dla pewności, żeby wykluczyć jakiś możliwy błąd regionu, przekopiowałem wszystkie kuidy tych pojazdów do regionu Francji i dalej się nie pokazują, podczas gdy te, które były domyślnie śmigają aż miło.
W 2010 pojazdy muszą być jako "trackside" żeby się pokazały na drogach. Wpisanie autek scenery, np Sonego, spowoduje dokładnie taki efekt, jak na screenach. OIDP to Doktor popełnił "region PRL", tam są polskie autka