Wysłany: 02-07-2013, 13:10 Dodatek potrzebny do ustawiania sieci trakcyjnej na wzniesie
Witam Panowie
Czy jest gdziekolwiek dostępny jakiś dodatek który w dużym stopniu pomogłby w ustawianiu sieci trakcyjnej na wzniesieniach ( pod górę i z góry ) .
Od dłuższego czasu na swojej mapce mam gigantyczne problemy przy ustawianiu sieci właśnie w tych miejscach . Jak wiemy problem bys ię rozwiązał gdyby pantografy w naszych pociągach były by REALNE - niestety tak nie jest i trzeba sieć ustawiać do minimetra by to jakoś wyglądało .
Pomógł: 32 razy Wiek: 64 Dołączył: 18 Lis 2009 Posty: 816 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 03-07-2013, 10:40
Parę odpowiedzi było ale nikt nie wskazał na to . To coś zrobiłem dla ułatwienia układania na nierównościach terenu. Działa to ze wszystkimi rodzajami sieci trakcyjnej mojej produkcji.
Parę odpowiedzi było ale nikt nie wskazał na to . To coś zrobiłem dla ułatwienia układania na nierównościach terenu. Działa to ze wszystkimi rodzajami sieci trakcyjnej mojej produkcji.
Właśnie chciałem wskazać na TO, tylko zależnie czy się robi spline czy traksajdowo mam nieco inną szkołę. No ale kolega nie określił się.