Pomógł: 27 razy Wiek: 29 Dołączył: 20 Lis 2011 Posty: 1031 Skąd: Paris
Wysłany: 25-06-2013, 21:11 Problem z internetem Satfilm.,,
Witam, otóż mam dosyć wkurzający problem, polega on na tym, że Internet z Satfilmu z prędkością 100Mb/s strszanie muli, ściąganie dochodzi do max 80kb/s, a ładowanie stron to istny koszmar, screeny ladują się z kilkanaście minut, filmy na YT nie chcią się zbuforować, film przerywa. Dzieje się to już od wczoraj, zmieniałem przeglądarki i to samo na Operze, Mozilli i Explorerze. Dodam, że czyścilem wszystko CCleanerem. Jaka może być tego przyczyna?
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 25-06-2013, 21:21
Satfilm, lokalny usługodawca ? Nie działa 8 dni w tygodniu, typowe niestety. Dzwoń do usługodawcy i ich molestuj, my ci nic nie poradzimy. czyszczenie CCleanerem z powodu każdej pierdółki wydaje mi się nieco dziwne no ale czasem faktycznie może pomóc...
Dla pewnosci ze to nie u ciebie:
- sciagnac spybot i przeskanowac tym kompa na trojany, sciagnac porzadnego antywira [np skaner online esset - dawny nod32] i tez przeskanowac kompa.
- zmienic haslo do WiFi bo mozliwe ze ktos sie podpial
- zresetowac router przez odlaczenie na kilkanascie sekund z pradu