Wiatm.
Mam taki problem ze gdy wstawie wagon jakikolwiek w geodecie i chce go zaladowac jakims towarem to mam do dyspozycji tylko te ktore sa przypisane pod konkretny wagon po nacisnieciu "+" jeszcze kilka dni temu pojawialo sie reszta towarow jakie mam wrzucone do cmp. Wczoraj gdy chcialem sobie wlasnie zaladowac wagon czyms innym niz to co jest mu przypisane pojawilo sie puste okienko produktow. Niemam pojecia czym to jest spowodowane bo ostatnio wrzucalem tytlko to co jest ogolnie dostepne na forum. Dodam ze zrobilem juz zwykla naprawe bazy danych i rozszerzona ale problem nie znikl. Czy ktos mial juz cos takiego? i jak temu zaradzic? Trainz 2010 bulit-49933 windows xp.
Ostatnio zmieniony przez Maniek07 17-02-2013, 17:22, w całości zmieniany 8 razy
Jeśli choć jeden z dostępnych w CMP produktów (ładunków) jest błędny (czerwony wykrzyknik), nie będzie działał żaden. W wyszukiwarce CMP wyodrębnij tylko produkty i zobacz który. Należy go albo naprawić, albo usunąć. Nie ma innego wyjścia.
Dziekuje Samplaire pomoglo wywalenie kilku produktow i teraz jest juz ok tak jak bylo czyli moge ladowac to co chce:)) Jeszcze raz dzieki i temat do zamkniecia jak cos.