Witam mam Problem odnośnie wskaźników 6w które umieściłem na mojej mapie.
Po reinstalu systemu w kompie i ponownym zainstalowaniu gry,wgraniu dodatków tych w6 nie ma .pewnie dlatego że ich nie zainstalowałem dlatego ich niema.
Do czego dążę ?Zamiast tych w6 patrząc z mapy na torowisku są takie małe żółte kwadraty {to właśnie brakujące w6} przez które wariuje mi sygnalizacja i część sygnalizatorów działa poprawnie zaś drugą część nie z czego mi wskazują sygnał s1 stój .
Czy idzie to jakoś obejść aby znowu działało poprawnie.
{na pewno doinstalować ten dodatak zapewne .Problem w tym że nie pamiętam czyjego autora miałem to w6.
Może ktoś z czytelników ma jakieś namiary na jakiekolwiek wskaźniki w6.
Z dls-a nie pasują erniego też nie .
Wymiana 400 kilometrów torowiska to dość czasochłonne.
Pozdrawiam.
Wersja gry trs 2006
Ostatnio zmieniony przez kakson 02-08-2012, 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 54 razy Wiek: 29 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 1617 Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 02-08-2012, 17:20
No to ściągnij je i wgraj Jeśli to erniego, to chyba tylko DLS, ale są też RBacha na jego stronce.
Ale dzisiaj używa się raczej wskaźników scenery od Wujka 082, taka malutka rada
_________________ Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
Wskaźniki W6 nie powinny mieć żadnego wpływu na semafory.
Jeśli na mapie czegoś brakuje i nie możesz tego zdobyć, lub masz coś lepszego,to użyj w „Geodecie” opcji :” Usuń brakujące zależności”, a potem mapę uzupełnij nowo pobranymi dodatkami.
Oprócz W6 „Scenery” warto mieć też W8 i W9 „Scenery” , a chcąc ograniczyć prędkość , na torze obok W9 stawiamy n. p. „Speed Sign 80 kph invisible” ( do pobrania m. In . na DLS)
To jest TRS2006. Ale gdyby i tu był wpływ W6 na semafory, to zniknie on, jeśli wskaźniki W6 będą „Scenery”.
No i małe sprostowanie, bo nie zdążyłem wyedytować posta:
Opcja w „Geodecie”, o której pisałem nazywa się „Usuń brakujące składniki”.