Witam mam problem. Mam Win 7 64bit, ATI Mobilny Radeon HD 5470 512MB i procesor intel core i3 M370 2.4 GHz
i mam zainstalowanego Trainz 1.5 (Sp4). Gdy wchodzę w maszynistę, wybieram sobie skład, mapę i przyciskam guzik (ten zielony) startu pokazuje się błąd a później komuniat o tym że program trainz przestał działać i się wyłącza.
Przepraszam że się wtrące ale czy nie pomyślałeś o wyższym TRS ? Masz dobrego kompa ( wnioskuje z opisu) więc moze warto przesiąść się na nowszą edycję. Wiadomo Twoje życie = Twój wybór ale pomyśl że w nowszych działają lepsze dodatki,kabiny,mapy oraz dużo lepszych i przyjemniejszych dodatków. Przepraszam za Off ale to tylko taka moja mała sugestia. Pozdrawiam.
Przepraszam że się wtrące ale czy nie pomyślałeś o wyższym TRS ? Masz dobrego kompa ( wnioskuje z opisu) więc moze warto przesiąść się na nowszą edycję. Wiadomo Twoje życie = Twój wybór ale pomyśl że w nowszych działają lepsze dodatki,kabiny,mapy oraz dużo lepszych i przyjemniejszych dodatków. Przepraszam za Off ale to tylko taka moja mała sugestia. Pozdrawiam.
Dorzucę tylko, że zakup np. TS2010 to nie jest taki olbrzymi wydatek. :P TS2010 kosztuje średnio 3 - 4 dychy, a TRS2006 widziałem w dobrych sklepach za... 5 złotych. Naprawdę :)