FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Lok Trax
Autor Wiadomość
piotr60
super user


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 158
Skąd: opole
Wysłany: 18-06-2021, 15:27   Lok Trax

witam
Ze strony TDC pobrałem ostatnio traxy:
AWT E189-150
ER E189 845
DBSRP E189 456
Problem polega na tym ze z 4 pantografow działa tylko 1 moze ktos wie co z tym trzeba zrobic zeby chociaz działały 2 pant
 
 
rysztur
zaawansowany



Pomógł: 65 razy
Dołączył: 11 Kwi 2008
Posty: 985
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 18-06-2021, 17:16   

Działa jeden, bo lok posiada tylko jedno odwołanie do pantografu (ma tylko jeden punkt attach dla pantografu a.pant0). Aby działało więcej patyków. trzeba dodać punkty attach i odpowiednie dla nich odwołania w configu.

Edit.

Jak widać dodanie attch pointu nic nie da, bo patyki są w siatce loka :-/

Ostatnio zmieniony przez rysztur 18-06-2021, 17:31, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
piotr60
super user


Pomógł: 9 razy
Dołączył: 16 Mar 2008
Posty: 158
Skąd: opole
Wysłany: 18-06-2021, 18:46   

Moze autor tych dodatkow by poprawił ten problem
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 33
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5110
Skąd: Wrocław
Wysłany: 19-06-2021, 23:09   

piotr60 napisał/a:
Moze autor tych dodatkow by poprawił ten problem


Autor dodatku wie co robi i zrobił tak jak zrobił. Więc nie jest to żaden problem
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT https://1drv.ms/u/s!AuMHAl_RhKy3hYBckc9zMsWvw0JW8w?e=xNGT7v
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group