mam wersję gry 42203 i po włączeniu jej zawsze się dało grać, zaktualizowałem ją do wersji 49933 i teraz za każdym razem jak się włącza to wychodzi do pulpitu bez błędu co się mogło stać?
Z ilości informacji jakie podałeś można wyciągnąć tylko jeden wniosek. Prawdopodobnie coś się zje^%ło.
Dlaczego, no urwa, dlaczego po 3, 4 latach na forum wam zawsze trzeba tłuc to samo do łbów. Dlaczego mało kto potrafi właściwie rozwinąć temat, określić o co mu właściwie chodzi.
Masz problem, opisz dokładnie, podaj specyfikację komputera, wysil się, bo inaczej nikt inny się nie wysili.
nie rozumiem twojej wypowiedzi miałem 2004 wgrywałem patche i nic się niedziało to samo w wersji 2009 a teraz takie coś i jeszcze mi pisze w menadzerze plików nie aktywne konto trainz a mam konto i wklepałem wlasciwe dane to sam juz nie rozumiem miałem ts 2012 ale to jakas pomykałka gosci z auranu ze to wogole wydali wiec wrocilem do trainz 2010
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 06-12-2014, 17:36
Możesz napisać konkretnie w czym jest problem, bo to do tej pory przedstawiłeś jest mało zrozumiałe. Dodatkowo w poście MA BYĆ:
1) Wersja gry z którą masz problem. Numerki to są w kolejce do lekarza.
2) Post ma być napisany po polsku, znaczy mają być kropki, przecinki. Dla ułatwienia dodam, że zdanie zaczynamy z dużej litery.
3) W poście piszemy o konkretnym problemie w sposób zrozumiały dla większości. Jeżeli to możliwe, podpieramy się pismem obrazkowym czyli dajemy screen ( obrazek) na którym widać dany problem.
W przypadku braku spełnienia tych kryteriów temat idzie do kosza.
Zainstalowałem grę w wersji 42203 wpisałem kod z opakowania i gra się uruchomiła, potem w ustawieniach wprowadziłem login i hasło do serwisu DLS, jednak po włączeniu menadżera plików jest tylko pasek wyszukiwanie połączenia a potem login i hasło nie prawidłowe. Za drugim włączeniu gry pojawiła się opcja aktualizacji i zaktualizowało mi grę do wersji 49933. Teraz jednak nie przyjmuje mi hasła jak internet jest dostępny i muszę grać na wyłączonym, a i tak po jakimś czasie wywala mnie z gry bez żadnego błędu z komunikatem że aplikacja Trainz przestała działać. Myślałem, że to wina instalki to wgrałem grę jeszcze raz i aktualizację tym razem pobraną w formie osobnego pliku, ale dalej jest tak samo.