Wklejam jakby co z innego forum bo nie chce mi sie pisac
Mam problem z grą Trainz Simulator 2010 , a konkretnie z jego instalacją.Niestety zgubiłem instrukcje gdzie był klucz więc na internecie jakiś tam znalazłem.Kiedy instaluje i dochodzi do pliku Buildin3 [czy jakoś tak] Po prostu wszystko sie zawiesza. Nic nie można zrobić nawet procesu wyłączyć.System to windows 7. Dodam że wcześniej miałem tą gre zainstalowaną. Mam również drugi system - xp ale niestety z powdu zmiany sprzętu czy tam sterownika nic nie moge na nim robić nawet myszką sterować , a gra tam chodziła dobrze [tylko niestety coś zbugowało sie bo za dużo dodatków poinstalowałem :P ]No i nie wiem co robić.
Wklejam jakby co z innego forum bo nie chce mi sie pisac
Wiesz skoro masz takie podejście, to nam też nie chce się pisać.
Po prostu nie lubię pisać ... Właściwie to samo bym napisał więc bez róźnicy.
Po prostu potrzebuje pomocy bo cholerna instalka się zawiesza i nie mogę zainstalować trainza
Wysłany: 13-06-2014, 18:36 Re: Problem z instalacja
xSk1pp3rx napisał/a:
...Niestety zgubiłem instrukcje gdzie był klucz więc na internecie jakiś tam znalazłem.Kiedy instaluje i dochodzi do pliku Buildin3 [czy jakoś tak] Po prostu wszystko sie zawiesza. Nic nie można zrobić nawet procesu wyłączyć.System to windows 7. Dodam że wcześniej miałem tą gre zainstalowaną...
Bardzo dawno instalowałem swojego TS2010 i nie pamiętam jak to się robiło.
Jeśli rejestrowałeś grę na Planet Auran https://www.auran.com//planetauran/login.php to tam masz klucze swoich trainzów:
_________________ TRS2006 EK build 3092, TC 3323, TS2010 49933, TS12 49922
Mapka Kaczyce-Manowce dostępna w archiwum TrainzMaps