Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-05-2012, 13:40
Davex243qq jak chcesz nam pokazać, że masz zarejestrowany numer seryjny to zamaż cyfry/litery kodu, chyba nie chcesz żeby z tego kodu korzystali inni. BTW radzę usunąć obrazek z kodem z sieci.
please wait
Jak czekać to czekać. A cały czas to ile? Czasami dość długo trzeba czekać aż CMP przemieli sobie całą bazę. Jest to niejednokrotnie omawiane na forum.
Niestety przeszukałem i nic a upływa już 7 godzina od odpalenia CMP.
To spróbuj inaczej:
"ubij" cmp ręcznie, potem z folderu gry wykasuj assets.tdx a z podfolderu cache - assets.bku. Odpal TRS, ale nie przez zarządzanie zawartością, ale przez Graj. Jak się pokaże menu z mapami, to wczytaj sobie cokolwiek, potem wyjdź i odpal CMP.
Czasem CMP sam sobie uszkadza pliki bazy i wtedy przy wczytywaniu jest taki objaw. 7 godzin to dużo za dużo, jak na pustą grę.
Wysłany: 12-02-2014, 19:44
Witam mam otóż problem z trs 2006 kupiłem oryginalną grę w sklepie,zainstalowałem trainza 2006 na komputerze. Ściągnąłem część dodatów do trs 2006 z trainz ptt i wyskakuję CMP błąd klucz nie jest zajestrowany w Trainz url. Zatwierdziłem te dodatki w Content Manager ,odpalam trainza 2006 i nie widzi taboru PKP tylko ikonki widać w lokomotywie a taboru nie widać. Co mam zrobić żeby tabor chodził w trs2006
Pomógł: 125 razy Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3930 Skąd: Opole
Wysłany: 12-02-2014, 20:11
TRS 2006 nie ma już wsparcia, znaczy nie ściągniesz nic ze strony Auranu. Jeżeli nie widać to znaczy ze brakuje Tobie dodatków do tej lokomotywy. Co potrzeba, to widać w CMP. Lokomotywa z brakami ma ikonę ze znakiem "?".