FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Lista do poszukiwań jaki zbiór cdp zawiera dany nr kuid
Autor Wiadomość
ja3f
super user

Wysłany: 13-05-2009, 19:54   Lista do poszukiwań jaki zbiór cdp zawiera dany nr kuid

Sporo osób pyta się o numery kuid
Jeśli posiadamy nazwę danego zbioru cdp w jakim jest poszukiwany nr kuid znacznie łatwiej taki zbiór zlokalizować

Zrobiłem taki spis dodatków z polskich i zagranicznych stron skanując wszystkie dodatki dlatego wiele jest zdublowanych

Nie sposób sprawdzić wszystkiego czy dany zbiór nie został przypadkowo przemianowany kilka zbiorów to prywatne twory ale większość powinna być poprawna
I jeszcze jedna kwestia nie wszystkie dodatki już dziś są możliwe do ściągnięcia.

Lista Kuid.xls

hasło: Prywatna lista kuid

Kamil 
znawca
Miedziak ;]

Wysłany: 13-05-2009, 21:56   

Mogłeś tak samo dodać linki do owych dodatków bo wyszukanie niektórych kuidów przez google graniczy z cudem :P

ja3f
super user

Wysłany: 13-05-2009, 22:32   

Na zrobienie takiej listy na razie nie ma czasu.Taką listę posiadam i dlatego mogłem ją udostępnić.
Jeśli chodzi o szukanie w wyszukiwarce to możemy wpisać nie tylko nazwę dodatku (i po to udostępniona tu lista jako dodatkowe źródło informacji) ale też zamiast niej kuid autora i w ten sposób bardzo często udaje się zlokalizować jego stronę www lub temat na jakimś forum gry gdzie można zdobyć dodatkowe informacje.
Ostatnio zmieniony przez ja3f 13-05-2009, 22:37, w całości zmieniany 1 raz  

ja3f
super user

Wysłany: 28-05-2012, 14:09   

Link wygasł
Ponownie wrzucam więc znacznie zaktualizowaną lista kuid nie zawiera na pewno wszystkich dodatków PL ale i są za to też na niej już archiwalne wpisy dawnych dodatków PTT,GWT,TDS i innych już nie istniejących stron.Lista powstała automatycznie programem Kuid Finder 1.0 (nowsza potrafi się wysypać)
Niektóre dodatki to tylko moje prywatne przeróbki więc też ich w necie nie będzie.

Lista zapisana w Libre Office 3.5 format ods

http://chomikuj.pl/ja3f/l...,1685827747.ods

drstrach
znawca

Wysłany: 28-05-2012, 14:12   

Ja3f a nie lepiej wrzucić ten plik do dokumentów Google? Wtedy nie wygaśnie, chyba że razem z Google.

ja3f
super user

Wysłany: 15-07-2013, 20:42   

Nowy link do listy
http://db.tt/QrfWemo4
Do otwarcia wymagany jest program OpenOffice

Odpowiedz do tematu