Wysłany: 13-05-2009, 19:54 Lista do poszukiwań jaki zbiór cdp zawiera dany nr kuid
Sporo osób pyta się o numery kuid
Jeśli posiadamy nazwę danego zbioru cdp w jakim jest poszukiwany nr kuid znacznie łatwiej taki zbiór zlokalizować
Zrobiłem taki spis dodatków z polskich i zagranicznych stron skanując wszystkie dodatki dlatego wiele jest zdublowanych
Nie sposób sprawdzić wszystkiego czy dany zbiór nie został przypadkowo przemianowany kilka zbiorów to prywatne twory ale większość powinna być poprawna
I jeszcze jedna kwestia nie wszystkie dodatki już dziś są możliwe do ściągnięcia.
Na zrobienie takiej listy na razie nie ma czasu.Taką listę posiadam i dlatego mogłem ją udostępnić.
Jeśli chodzi o szukanie w wyszukiwarce to możemy wpisać nie tylko nazwę dodatku (i po to udostępniona tu lista jako dodatkowe źródło informacji) ale też zamiast niej kuid autora i w ten sposób bardzo często udaje się zlokalizować jego stronę www lub temat na jakimś forum gry gdzie można zdobyć dodatkowe informacje.
Ostatnio zmieniony przez ja3f 13-05-2009, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Link wygasł
Ponownie wrzucam więc znacznie zaktualizowaną lista kuid nie zawiera na pewno wszystkich dodatków PL ale i są za to też na niej już archiwalne wpisy dawnych dodatków PTT,GWT,TDS i innych już nie istniejących stron.Lista powstała automatycznie programem Kuid Finder 1.0 (nowsza potrafi się wysypać)
Niektóre dodatki to tylko moje prywatne przeróbki więc też ich w necie nie będzie.