Wysłany: 28-12-2012, 02:02 ustawienie domyślnych zwrotnic w Region Poland
Witam,
Czy wie ktoś może, jak ustawić domyślne zwrotnice w Region Poland (lub jakimkolwiek innym regionie)? Na Forum niestety nic nie znalazłem...
Defaultjunction i KUID nie działają, więc stoję w miejscu.
Ma ktoś na to patent, żeby za każdym razem nie usuwać tych dziwnych (nomen omen biało-czerwonych) lewarów i nie wstawiać skrzynek ręcznie...
Dzięki,
Robert
Wysłany: 28-12-2012, 03:13 Re: ustawienie domyślnych zwrotnic w Region Poland
robsach napisał/a:
Witam,
Czy wie ktoś może, jak ustawić domyślne zwrotnice w Region Poland (lub jakimkolwiek innym regionie)? Na Forum niestety nic nie znalazłem...
Defaultjunction i KUID nie działają, więc stoję w miejscu.
Ma ktoś na to patent, żeby za każdym razem nie usuwać tych dziwnych (nomen omen biało-czerwonych) lewarów i nie wstawiać skrzynek ręcznie...
Dzięki,
Robert
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-12-2012, 07:54 Re: ustawienie domyślnych zwrotnic w Region Poland
robsach napisał/a:
Tak jak napisał RBach cała sprawa tkwi w regionie, ściągnij sobie na początek Region PRL (jest w moim temacie o dodatkach), tam przynajmniej nie będziesz musiał usuwać tych domyślnych lewarów. Niestety wstawienie naszych skrzynek z latarniami jest niemożliwe ze względu na ich różnorodność, można jedynie pokusić się o wstawienie napędów elektrycznych jako domyślne (czego nie zrobiłem, bo ich nie używam).
o skrzyni elektryczne mi właśnie chodzi
bo na ręczne to sobie w niektórych pozmieniam.
zobaczę później, czy udało się coś zmajstrować i zamelduję na forum.
na razie dzięki i pozdrawiam z Łodzi
przepraszam za głupie pytanie - a co to bambule bez zwrotnika (bambula)?
Edit 1: Tak jak napisał RBach cała sprawa tkwi w regionie, ściągnij sobie na początek Region PRL (jest w moim temacie o dodatkach)
drstrach - pytanko: gdzie jest ten post o dodatkach? bo nie udało mi się znaleźć.
Możesz wrzucić dokłądny temat? pięknie dziękuję
Edit 2: dzieki za zaangażowanie - okazało się, że trzeba wstawić nr KUID bez <..>
teraz działa
dziękuję wszystkim za zaangażowanie, nie odpisujcie już na wcześniejsze posty.
przepraszam za zawracanie głowy
Ostatnio zmieniony przez Wujek 082 31-12-2012, 12:40, w całości zmieniany 2 razy