http://img42.imageshack.us/img42/6852/cmpocb.jpg mam w CMP takie coś. Zamiast normalnych ikon wszystko pozamieniane - już tak kiedys było i potem wrócił do normy ale nie wiem jaka jest przyczyna. Spotkał się ktoś z taką sytuacją?
No to nowe wieści - z tymi popitolonymi ikonami jest tak - wszystko wraca do normy kiedy w ustawieniach cmp kliknę w zakładce INTERNET potwierdzenie mojego icka i hasła. Tylko że muszę to robić przy każdym uruchomieniu. Wydaje mi się że wczesniej łaczenie szło automatycznie. Coś przestawiłęm?
Spróbuj w planet auran zmienić hasło. Włącz cmp i wprowadź nowe hasło, wyjdź z CMP, wejdź w planet auran i wróć do starego hasła, ponownie CMP i zmiana do starego. Kiedyś miałem jakieś problemy z 'niewłaściwym' hasłem (w sensie było właściwe, a CMP krzyczał, że nie) i poradzono mi gdzieś (nie pamiętam), żeby właśnie zrobić niejako reset hasła. Może w tym przypadku też pomoże?