Witam,
mam problem z którym niestety nie jestem w stanie sobie poradzić
Chodzi mi o "kwiatek" który wyrasta mi z peronów interaktywnych.
Czytałem na ten temat i wiem że chodzi tu o wadliwych pasażerów z rumuńskiej strony.
Wiem również że ten dodatek to: "pasażer"<kuid:-3:11060>.
I tu pojawia się problem, jestem "zielony", z informatyką na za pan brat i nie wiem jak mogę usunąć ten dodatek Dodam że korzystam z TRS 2004
Proszę o szybką odpowiedź.
Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 659 Skąd: GoP
Wysłany: 07-06-2012, 16:13
Wchodzisz w Menedżera zawartości. Szukasz tego dodatku (wpisując nazwę czy kuid) i usuwasz. Poza tym wypadałoby zaglądnąć do instrukcji tam powinno być wszystko napisane.
_________________ www.bojarsite.pl
Moja galeria fot. z GOPu & screeny Projektu fragmentu byłego PMP-PW -> www.flickr.com/photos/148644736@N06/
Wszystko jest ok, tylko usuwając wadliwy dodatek chyba wywaliłem pasażerów jako "towar" przewozowy. Wygląda to tak że mimo obecności pasażerów na stacji po podstawieniu pociągu nie da się ich "załadować" do niego.
Mógłbym prosić jeszcze o link z dodatkiem uzupełniającym tę usterkę?
Po tej akcji z rumuńskimi pasażerami jestem ostrożny ze ściąganiem czegokolwiek także wolałbym uzyskać od was jakieś pewne źródło.