Witam chcialem zaktualizowac mojego Trainz'a 2004 do wersji SP4.Wchodze na maszyniste i wybieram tryb DCC(czy jakos tak) i nie ma tego kolka i nie ma predkosci wyswietlonej.Aktualizacja nie powiodla sie poniewaz wyszedl blad , ze jest jakas niewlasciwa tresc(cos takiego) w jakims pliku w folderze setings(sorry za pisownie)Prosze o pomoc.
Aktualizacja tereski powinna wygladac tak ze na czysta gre "jeszcze nie smigana" wgrywasz wszelkie poprawki i dopiero potem wgrywasz dodatki czy inne bajery. Inaczej robi sie to co tobie sie zrobilo i "ten typ tak ma".
Problem zachowania dodatkow przy "formacie" byl wielokrotnie walkowany - dla trs2004 bylo to przegranie w bezpieczne miejsce katalogu world z tym ze z ta wersja sie nie bawie od ponad 2 lat wiec sie upewnij szukajac na forum.
Niestety bolączką polskiej sceny Trainz jest to, że nikt (oprócz Jamala, Kilana i chyba UBE) nie robi paczek wsporczych do map. Twojego Trainz'a ta bolączka też dopadła
Musisz pobrać wszystkie (a przynajmniej większość) dodatków do mapy. Jak chcesz, to mogę Ci pomóc zdalnie. Wtedy pisz na moje PW.
_________________ Tantum astaria ac carri (ac BKV z.r.t.)