Pomógł: 6 razy Wiek: 32 Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Wodzisław Śląski
Wysłany: 31-05-2012, 15:42 Ludzie Neoklai
Witam!
Od paru dni mam problem z anonimowymi ludźmi od Neoklai. Problem polega na tym, że zauważyłem niedawno, że nie wyświetlają mi się w geodecie
"stojący" mężczyźni http://neoklai.ucoz.ru/load/8-1-0-37 od numeru 2 do numeru 10. Są to kolejno kuidy od "n_man_2a" do "n_man_10a":
O dziwo "n_man_1a" <kuid:370528:1136> działa poprawnie jak większość ludzi animowanych pobranych z tej strony. Dodam, że pracuję na TRS2004 i dotychczas wszystko działało jak należy. Po prostu w geodecie widzę nazwy tych ludzi, ale nie mogę ich wstawić bo po prostu ich nie ma... Reinstalacja ich nic nie pomogła. Dodam, że nie dawno pobierałem paczkę dodatków z którejś mapki od Kilanzioma i możliwe, że tam był jakiś zagraniczny dodatek (konduktorka, nie wiem), który mógł zablokować powyższe kuidy. Po prostu chciałbym z powrotem odzyskać powyższe kuidy, gdyż są mi bardzo potrzebne dlatego zgłaszam się z prośbą, bo jestem w te kuidy i configi zielony.