Wysłany: 04-05-2012, 11:33 Problem - Trainz nie wyświetla dodatku
Witam, mam taki oto problem: stworzyłem sobie dodatek, wyeksportowałem go do cmp i tam nie wyświetlają się żadne błędy. Problem w tym, że dodatku nie widać w grze. Czego to wina?
Pozdrawiam!;)
_________________ Lyd2 - nieudana konstruckja?! Słonia w cyrku do chodzenia po linie nie zmusisz, a Lyd2 po torze 600mm pojedzie! I co?! :D
Chodzi o tabor. W zasadzie statek;P Może model potrzebuje niewidzialnych wózkow?
W configu mam "traincar", w CMP żadnych wykrzykników, wszystko gra, tylko w Trainz - ani w surveyor, ani w railyard go nie widac, choć na liście jest biały, a nie czerwony napis.
Używam TS 2010.
_________________ Lyd2 - nieudana konstruckja?! Słonia w cyrku do chodzenia po linie nie zmusisz, a Lyd2 po torze 600mm pojedzie! I co?! :D
Po zastosowaniu się do Waszych rad jest połowicznie dobrze;) Teraz widzę mój dodatek w "railyard", w geodecie mogę go również umieścić na torach, natomiast w driverze jest on
niewidzialny, tzn. mogę go ruszyc, są dźwięki, ale kamerka goni ducha;)
Starałem się znaleźć odpowiedź w CCG, ale do wniosków żadnych nie doszedłem, być może któryś z Was miał w przeszłości taki problem i wie jak go rozwiązać?
Pozdrawiam serdecznie!