FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Błędy w dziale download
Autor Wiadomość
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 51
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-05-2012, 23:51   Błędy w dziale download

Budka peronowa v.10 - mam 404
 
 
 
Lutek 
znawca
PL-PLKW



Pomógł: 118 razy
Wiek: 30
Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 2610
Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 06-05-2012, 09:49   

Michał popraw te kurde okienka żeby były w jednej linii, wysokość max 320-330 przy jednym kuidzie. Nie rób bałaganu stary :)
_________________
www.bazawagonow.pl
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-05-2012, 12:09   

Ale jak to?


A, widze. Szopa. Dziwne, bo wcześniej były okej. Poprawie.

Ej, ja nie wiem o co chodzi. Od zarąbania okienek ma zryte rozmiary. :| Nie tylko te co ja dodawałem... :/
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
Ostatnio zmieniony przez Thalys 06-05-2012, 12:11, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 51
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-05-2012, 14:04   

Drodzy chłopcy trzeba też wreszcie zrobić z dźwiękami, żeby się indeksowały kuidy w wyszukiwarkach.
 
 
 
Lutek 
znawca
PL-PLKW



Pomógł: 118 razy
Wiek: 30
Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 2610
Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 06-05-2012, 14:07   

Michał jak masz szerokość okienka to tego nie zmieniaj, bo nie ma po co. Długość standardowa to dawaj 320 jak masz tylko podany jeden kuid lub dwa. Jak robisz jakąś kuidtable czy inne ciekawostki to tak dawaj 340.

W szopie to dałeś z 360 nie wiadomo po co i to się rozjeżdża niepotrzebnie w dół :)
_________________
www.bazawagonow.pl
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-05-2012, 14:09   

Powtórzę się...
One były okej! Teraz sie rozesrało. :|
Zresztą, szerokości nie zmieniałem ani razu. Wysokość owszem, ale żeby dopasować. A to jest jakiś krzak, nie wiem o co chodzi.
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
 
 
 
Lutek 
znawca
PL-PLKW



Pomógł: 118 razy
Wiek: 30
Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 2610
Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 06-05-2012, 14:11   

Samo się nie rozjechało :P
_________________
www.bazawagonow.pl
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 06-05-2012, 14:12   

Bana im :P

Panowie - przyczepa Jacka jest w złej kategorii.
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-05-2012, 14:20   

Pozdrów Vicie.

Zaraz postaram sie ten burdel ogarnąć.
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
 
 
 
Alana 
znawca


Pomogła: 129 razy
Dołączyła: 16 Lut 2008
Posty: 2199
Skąd: Truj-miasto
Wysłany: 09-05-2012, 07:29   

http://www.trainz.org/ptt...or_otovice.html
http://www.trainz.org/ptt...wek_slaski.html
http 404
_________________
MEOW!
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-05-2012, 11:53   

Budka peronowa Szczecin, transformatory Otovice i Lwówek Śląski naprawione.
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
 
 
 
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 51
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-05-2012, 12:36   

Podstrona masztów oświetleniowych nie otwiera się.
 
 
 
ja3f
super user


Pomógł: 12 razy
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 143
Skąd: Poznań
Wysłany: 07-06-2012, 14:33   

Zgłaszam błąd strona z dodatkiem DB A4yse nie otwiera się
http://www.trainz.org/ptt...nsp2_a4yse.html
 
 
 
Kamil 
znawca
Miedziak ;]


Pomógł: 78 razy
Wiek: 34
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2194
Skąd: Lubin/Katowice
Wysłany: 07-06-2012, 15:32   

Zgłaszam błąd związany z Ludmiłą EWR BR232 579-3. CMP krzyczy że plik jest uszkodzony.
 
 
 
Alana 
znawca


Pomogła: 129 razy
Dołączyła: 16 Lut 2008
Posty: 2199
Skąd: Truj-miasto
Wysłany: 09-06-2012, 15:59   

http://www.trainz.org/ptt...r233_127_0.html http404
_________________
MEOW!
 
 
 
Patryk94 
zaawansowany
vel. PKP94



Pomógł: 26 razy
Wiek: 24
Dołączył: 20 Lis 2011
Posty: 928
Skąd: Paris
Wysłany: 10-06-2012, 07:32   

Witam, znalazłem pewien błąd w kuidach dodatków:
http://www.trainz.org/ptt...yb_bdnu_01.html
http://www.trainz.org/ptt...yb_bdnu_02.html
Te dwa kuidy powinny być odwrotnie... drugi kuid powinien być pierwszego wagonu, a pierwszy kuid, drugiego wagonu. Pzdr.
_________________
Dodatki: http://pkp94.ubf.pl/news.php
http://trainzart.pl/
 
 
 
Nadodrze
trainz
czyli Paul150


Pomógł: 8 razy
Wiek: 25
Dołączył: 15 Mar 2011
Posty: 368
Skąd: Wrocław
Wysłany: 23-06-2012, 17:44   

http://www.trainz.org/ptt...v_yb_bc_01.html
http://www.trainz.org/ptt...or85_bc_02.html
http://www.trainz.org/ptt...or85_bc_01.html
http://www.trainz.org/ptt...yor70_a_01.html
http://www.trainz.org/ptt...85_wlab_02.html
http://www.trainz.org/ptt...85_wlab_01.html
http://www.trainz.org/ptt...a600_black.html
http://www.trainz.org/ptt..._fa_500_01.html
http://www.trainz.org/ptt...6100_black.html
http://www.trainz.org/ptt...b84_wrm_01.html
http://www.trainz.org/ptt...v_aba_2300.html
http://www.trainz.org/ptt...131a_bo_01.html
http://www.trainz.org/ptt...130a_ao_01.html
Większość Węgierskich wagonów nie działa.
_________________
Niektórym znany jako Paweł Oleksy "Paul150"
 
 
 
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 51
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-06-2012, 17:08   

http://www.trainz.org/ptt...2_23k_u_02.html - nie działa.
http://www.trainz.org/ptt...gon_75w_01.html - zginął screen.
 
 
 
Patryk94 
zaawansowany
vel. PKP94



Pomógł: 26 razy
Wiek: 24
Dołączył: 20 Lis 2011
Posty: 928
Skąd: Paris
Wysłany: 14-07-2012, 19:09   

Cześć, szperając trochę w Downloadzie zauważyłem błąd. Na PTT wyszła nowa zakładka czyli ET22 i tam znalazł się pierwszy ET22, błąd polega na tym, że zamiast "LOKOMOTYWY ET22:" jest "LOKOMOTYWY ET21: ". Pozdrawiam.

Edit:
Oraz, błąd 404, wyżej wymieniona prze zemnie ET22:
http://www.trainz.org/ptt..._et22-1052.html
_________________
Dodatki: http://pkp94.ubf.pl/news.php
http://trainzart.pl/
Ostatnio zmieniony przez Patryk94 14-07-2012, 19:21, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
mkmechanik1
user


Pomógł: 2 razy
Wiek: 30
Dołączył: 06 Kwi 2012
Posty: 56
Skąd: warszawa
Wysłany: 14-07-2012, 19:17   

zgłaszam błąd
Tramwajowa sieć trakcyjna-Nevado
błąd 404 Not Found
Ostatnio zmieniony przez mkmechanik1 14-07-2012, 19:17, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
Thalys 
znawca
Jack Sparrow


Pomógł: 34 razy
Wiek: 30
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 1317
Skąd: Warszawa
Wysłany: 14-07-2012, 21:43   

Nevado na Firefoxie mi działa. Każda część. Zmień przeglądarke lub odśwież strone.
_________________
BimbajMajster
http://www.trainzverve.com
https://www.facebook.com/trainzVERVE/
 
 
 
irekec
trainz


Pomógł: 28 razy
Wiek: 50
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 383
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 15-07-2012, 19:21   

http://www.trainz.org/ptt...ok_eu06-20.html
waga 457 KB przy deklarowanej 8.202 KB - nie można oczywiście zainstalowac + błędny kuid taki sam jak
http://www.trainz.org/ptt...k_eu07-009.html
 
 
patrykowicz
trainz
i miłośnik EN57



Pomógł: 4 razy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Paź 2011
Posty: 351
Skąd: Kraków-Bieżanów
Wysłany: 17-07-2012, 16:34   

Mam roblem z RZD TE109-026 autorstwa KilanZioma.Po kliknięciu na "download", wyskakuje "404 Not Found" :-(
_________________
O mnie -> http://patrykowicz.tnb.pl...hp?article_id=2
KUID:666724
w fabryce->
problemy z komputerem,działalność zawieszona
w fazie projektowej->
rozkład jazdy
 
 
 
Podlesky
super trainz


Pomógł: 12 razy
Wiek: 29
Dołączył: 13 Wrz 2011
Posty: 531
Skąd: Kraków
Wysłany: 17-07-2012, 16:37   

patrykowicz napisał/a:
Mam roblem z RZD TE109-026 autorstwa KilanZioma.Po kliknięciu na "download", wyskakuje "404 Not Found" :-(


A to dziwne,bo przed chwilą ten model pobrałem bez jakichkolwiek problemów...
 
 
 
Dominic
trainz
Tyś blank ociuloł



Pomógł: 7 razy
Wiek: 26
Dołączył: 30 Cze 2010
Posty: 354
Skąd: Chorzów
Wysłany: 20-07-2012, 22:55   

Natknąłem się na taki błąd w downloadzie:


Zauważyłem jeszcze jeden błąd. Po kliknięciu w ET22-1052 wyświetla błąd. Dopiero jak skopiuję adres odnośnika i wkleję, to działa.
_________________
"Kiedy ludzie zaczynają naśladować twój styl, wtedy czujesz, że coś w tym jest." — James Hetfield
Ostatnio zmieniony przez Dominic 20-07-2012, 22:58, w całości zmieniany 4 razy  
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group