Wiek: 34 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 2 Skąd: Warszawa Falenica
Wysłany: 20-02-2010, 20:48 Projekt Metro Warszawskie
Chciałbym wam przedstawić mój projekt. Jest to Metro Warszawskie Linia A czy jak kto woli pierwsza linia naszego metra.
W modelowaniu jestem początkujący i sam się jego nauczyłem.
Poniżej umieszczam screeny. Stacje nie są może idealne, ale tak jak pisałem modelować się ciągle uczę, no i oczywiście brakuje dobrych zdjęć na tekstury. Jeśli ktoś ma takie zdjęcia to może dodać tu albo na forum projektu (link w podpisie)
Natolin:
Kabaty:
wiem że kształt tablicy jest do poprawki i tekstura sufitu
Mam taką propozycję---jak ukończysz coś w 100% wtedy dawaj screeny. Taka jest tu zasada konczymy segment i dopiero przedstawiamy to ogólowi. W innym przypadku zaczynają sie niepotrzebne komentarze i posty.
Pozdrawiam!
Super:) Ja też robię metro warszawskie. Póki twoje stacje nie są gotowe-polecam tunele i stacje metra z railroadsim.net/ru/downloads/trainz/subway/routes i paczkę Sokolnicheskaya line. Podobne do tych polskich xP
Pomógł: 98 razy Wiek: 37 Dołączył: 04 Cze 2009 Posty: 2250 Skąd: spod Ostrołęki
Wysłany: 29-10-2015, 13:33
Nie zauważyłeś, że ostatnia odpowiedź jest sprzed niemal sześciu lat? Nie jesteś nowy na forum, więc proponuję trochę zwracać uwagę na to, co się robi.