Pomógł: 14 razy Wiek: 73 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 431 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-08-2011, 14:08 Czy jest EN57 w tradycyjnym malowaniu do TS2010 ?
Zainstalowałem mapkę PSJ1976 update 151210 i chciałem postawić na niej tradycyjnego "kibelka" ale z tego co się przeniosło hurtem z TRS 2006 to się nie da. Szukałem dzisiaj na stronach naszych Twórców i nie znalazłem. Może któryś z HDM w naszym Download Tabor się nadaje po małych przeróbkach ?
Mi się kiedyś udało doprowadzić EN57 do działania w TSie, ale chyba wywaliłem takowego, bo denerwowało mnie, że otwarcie drzwi było słychać na drugim końcu mapy. Sprawdzę jeszcze.
{edit}
Tak, działa mi vcrdn'a, ale nie gwarantuję całkowicie poprawnego działania (chyba jest problem z tym dźwiękiem drzwi i zauważyłem, że nie palą się czerwone lampy), bo nie pamiętam co pozmieniałem. Na pewno da się wejść do kabiny (kabina jest sygnowana marcinw), ale czy z niej można sterować - nie wiem.
Wysłany: 06-08-2011, 17:27
Dzięki samplaire za info. Tego EN57 chciałem rano ściągnąć z downloadu TrainzMaps ale po kliknięciu w "Pobierz" pokazuje się film o rosyjskiej milicji drogwej :shock:
Dzięki samplaire za info. Tego EN57 chciałem rano ściągnąć z downloadu TrainzMaps ale po kliknięciu w "Pobierz" pokazuje się film o rosyjskiej milicji drogwej :shock:
Słowa piosenki ukazują sytuację TrainzMaps :P
Cytat:
Now you're gone
I realised my love for you was strong
And i miss you here
Now you're gone
I keep waiting here by the phone
With your pictures hanging on the wall
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 07-08-2011, 00:14
No mogę udostępnić wszystkie pliki w jednej paczce czy coś innego. Jestem otwarty na różne propozycje, bo nie ukrywam że na rękę by mi było jako cała zawartość tego DL znajdowała się na PTT. Kwestia dogadania się po ludzku...
Wysłany: 07-08-2011, 16:44
Dziękuję wszystkim za zabranie głosu i rozwinięcie tematu. Już wiem, że są wersje EN57 autorstwa VCRDN-a przygotowane do działania pod TS2010 bez czerwonych wykrzykników. Wymagają co prawda jeszcze dopracowania ale jeżdżą. Sprawa jest w rękach autora modelu i autorów poprawek.