Wysłany: 29-01-2018, 10:28 "Unable to download, server appears to be full"
Tak jak w tytule,
Mam ten error po wciśnięciu przycisku "START".
Próbowałem szukać w necie, ale jedyne co znalazłem, to "spróbuj się przelogować", jednak nie pomogło.
Więc jestem tu,
Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc!
Wysłany: 29-01-2018, 11:19 Re: "Unable to download, server appears to be full"
Ramper napisał/a:
Tak jak w tytule,
Próbowałem szukać w necie, ale jedyne co znalazłem, to "spróbuj się przelogować", jednak nie pomogło.
Więc jestem tu,
Przekroczono maksymalną liczbę pobierających. Musisz poczekać.
Wysłany: 29-01-2018, 15:15 Re: "Unable to download, server appears to be full"
RBach napisał/a:
Ramper napisał/a:
Tak jak w tytule,
Więc jestem tu,
Przekroczono maksymalną liczbę pobierających. Musisz poczekać.
To jest niemożliwe.
Jak może przekraczać od tygodnia
Ostatnio zmieniony przez Ramper 29-01-2018, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
U mnie taki błąd występował cały czas, gdy znajdowałem się w ograniczonej sieci lokalnej na wyjeździe za granicą (zablokowane porty itp itd).
Wystarczyło przejść na internet mobilny i problem "znikał".
Sprawdź to.
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 31-01-2018, 21:26
Serwer DLS jest od hmmm... 15 lat przeciążony, przepełniony i muli jak muł. Ponoć kupienie FCT pomaga ale było coś na forum że i osoby z FCT miały jakieś jaja z pobieraniem.
Znajdowanie się w sieciach lokalnych, globalnych, na LTE, na światłowodzie czy na lipnym łączu od lipnego dostawcy nie ma tutaj większego znaczenia - przez ostatnie 15 lat DLS działał w ogóle może ze dwa miesiące rozłożone na całą ilość lat :) Tak było, tak jest i pewnie już tak będzie...
Nie wiem czy to istotne ,ale jak próbowałem pobrać dodatek z DLS poprzez zalogowanie się na przeglądarce,to szło bardzo wolno kilka kb/s,a znowu jak odpaliłem CMP i tam znalazłem ten dodatek i wziąłem pobierz, to szło kilkakrotnie szybciej niż te pierwsze pobieranie.
Pomógł: 8 razy Wiek: 66 Dołączył: 18 Sty 2011 Posty: 725 Skąd: Kraków
Wysłany: 01-02-2018, 17:16
Powiem tylko, że opłaca się wykupić taki FCT na 3 miesiące. Nie jest to jakiś straszny wydatek a szybkość pobierania masz wtedy taką na ile ci zezwoli Twój dostawca Internetu. Ja już kilka razy tak kupowałem i nigdy nie było żadnych problemów. Śmiga wszystko aż miło