Wysłany: 28-02-2011, 16:31 Nieznana próba logowania na moje konto
Otrzymałem maila, ze była próba zalogowania sie na moje konto (5 razy, nieudana). Podejrzewam, ze ma to związek z ostatnimi wydarzeniami pogrozkowymi, których ofiarą padli niektórzy z nas. Albo robi to ten sam koleś, albo na jego konto ktoś sie włamał i głupoty do nas wypisuje. W każdym razie, gdyby zaczęły przychodzić jakieś przekleństwa ode mnie, znaczy ktoś zhakowal moje konto i proszę to ignorować.
Woj
Ostatnio zmieniony przez samplaire 28-02-2011, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 68 razy Wiek: 36 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 2165 Skąd: Espenkrug/Bonk
Wysłany: 28-02-2011, 16:44
Jakiś czas temu na infokolej.pl była zmasowana próba włamań na konta, wycięcie paru klas IP spowodowało zniknięcie problemu, tutaj proponuje to samo, wyciąć parę IP i powinien być spokój...
Mám ten samý problem. 2 dni nejsem na org,ptt, a třetí den mi přijde mail o 5 login - a zablokovane ,,,. Klikám na různý weby po světě a tato vada se nevyskytuje.
+=
Mam ten sam problem. 2 dni nie jestem organicznych, PTT, a trzeciego dnia I otrzyma login mail o 5 - i zablokowane. Kliknij na różnych miejscach na całym świecie i takiego uchybienia nie występuje.
_________________ -------
Praha (cz); ID (Auran register): 348682
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (5) na twoje konto, na FORUM PTT -
i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Sro 16. Mar, 2011 22:49:44
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (5) na twoje konto, na FORUM PTT - i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Pią 27. Maj, 2011 13:01:28
Jeśli to nie Ty próbowałeś/aś się logować, skontaktuj się z administratorem i poinformuj go o zdarzeniu.
Skrypt wykrył wielokrotną próbę błędnego logowania (5) na twoje konto, na FORUM PTT - i zablokował je czasowo w celach bezpieczeństwa. Konto będzie z powrotem aktywne Pią 27. Maj, 2011 13:01:28