Pomógł: 63 razy Wiek: 34 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1632 Skąd: Poznań
Wysłany: 05-03-2011, 10:18 Nie chce się uruchomić
Witam! Od pewnego czasu mój komputer strasznie długo się uruchamia, najpierw do wyboru użytkownika, a następnie długo trzeba czekać na zalogowanie się na swoje konto. Nie mam programów, które uruchamiają się automatycznie wraz ze startem. Wczoraj doszło do tego, że czekając pół godziny komputer tylko się logował. Dziś to samo, próby ponownego uruchomienia, odłączania od zasilania nic nie dały. Jedynie udało mi się go dzisiaj uruchomić w trybie awaryjnym. Nie sądze aby było to spowodowane jakimś nowo zainstalowanym programem gdyż sytuacja powolnego uruchamiania trwa od jakiegoś czasu, a wczoraj jedynie ściągnąłem parę dodatków, które pojawiły się w newsach w temacie informacyjnym. Macie jakieś pomysły? Proszę o pomoc, pozdrawiam.
Wysłany: 05-03-2011, 10:57
Narazie robię skanowanie, może przywrócenie systemu rozwiąże problem uruchomienia komputera ale raczej nie pomoże na długie logowanie, napisze co z tego wyszło.
Wysłany: 05-03-2011, 12:10
Więc skan nic nie wykazał, dzieki przywróceniu systemu komputer sie uruchomił. Długo się logował do konta użytkownika ale lepsze to niż nic temperatury wachają sie na poziomie 45 stopni.