Witam posiadam wagony i jest z nimi problem podmieniłem kuid z danym towarem i nie działa , a oryginalnie jak miały kuid to też niemożna ich załadować co zrobić w configu żeby działało mam trainz 2004
to są wagony typu uagps pobrane z jakiejś włoskiej strony dokładnie nie pamiętam , a towary to wszystko mam jak klikne na wagon i wybiere towar to go zaś załaduje co trzeba zrobić w configu bo kuid już podmieniłem i nic
Ostatnio zmieniony przez dawid409da 22-03-2010, 23:22, w całości zmieniany 3 razy
Ja bym to raczej określił jako seria uagps jak już. Po drugie z "jakiejś włoskiej"? podaj może choć jej nazwę czy link bo tak nawet nie wiem co mam sprawdzić i gdzie? Oprócz tego upewnij się że chodzą pod TRS2004 bo teraz jednak jest tendencja do tworzenia dodatków pod TS2009 / TRS2006 / TC. O ile jestem zorientowany bo ostatnio w ogóle mnie to nie interesuje
Ostatnio zmieniony przez j 22-03-2010, 23:25, w całości zmieniany 1 raz