FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
problem z content manager 2.0
Autor Wiadomość
raiders 
nowy

Wysłany: 18-03-2010, 09:24   problem z content manager 2.0

jest taki problem otóż zainstalowałem raz trainz 2009 i gra jak i cointent manager super działały ale nagle z powodu dodatku content manager przestał działac wiec ok wziałem odinstalowałem przeinstalowałem dlaej nie działało wiec znowu odinstalowałem i zainstalowałem juz gdzie indziej dalej nic . W koncu sie wkurzyłem i odinstalowałem i zaisntalowałem trainz classics ale cały czas to samo. przypatrzyłem sie tej operacji w menadzerze zadan i wyglada to nastepujaco klikam na content manager i zadne okno nie pojawia sie a jedynie jest w menadzerze zadan ze niby jest otwarty content a nastepnie sam sie zamyka . System operacyjny to windows 7 professional 32-bit i nie wiem co mam robic gra działa dobrze ale co z tego skoro nie moge miec zadnych polskich dodatków . nie wiem zrobic formata czy co?? nie wiem bez kitu. a kjeszcze to trainza 2009 jakby ktos pytał miałem wgrany SP1.

Kanclerz
znawca
architekt uprawniony

Wysłany: 19-03-2010, 22:50   

A jeżeli masz wersję polskojęzyczną to spróbuj zainstalować na języku angielskim, a jeżeli pokazuje w Menedżerze zadań WIndows że jest CM otwarty to spróbuj zamknąć drzewo procesów i odpal TRS jeszcze raz.

raiders 
nowy

Wysłany: 19-03-2010, 23:49   

tak myslalem ze takie beda rady niestety probowałem juz tez zj angielskim i dlaej nie działa a przy najnowszych sterownikach ati wywala bład LoadLibrary 126 error . Ppoprzednie wersje trainza jak 2006,TC uruchamiaja sie tak jak trainz 2009 ale w zadnym nie działa content manager niestety/

drstrach
znawca

Wysłany: 20-03-2010, 00:14   

CMP wywala się przeważnie jak nie masz w windozie doinstalowanych frameworków od Microsoftu, sprawdź w Windows Update jakie możesz ściągnąć NET.frameworki, na moje oko brakuje Ci 2.0 z poprawkami.

raiders 
nowy

Wysłany: 20-03-2010, 00:53   

w windows 7 pro wbudowana jest wersja 3.5.1 net framework :)

raiders 
nowy

Wysłany: 20-03-2010, 11:58   

znalazłem juz odpowiedz. to sterowniki ati. gdy je odinstalowałem to content manager normalnie sie uruchomił. troche lipa bo teraz miałem 10.2 i nied ziałało zaisntalowałem 9.1 i tez nie działało wiec teraz musze wsyztsko instalnac poki sterów nie mam i instalnac same stery od ati i czekac az nowe stery sie pojawia :(

Odpowiedz do tematu