Witam....Mam pewien problem z mapka od Kilana chodzi o to ze na poczatku jak wrzucilem mapke do trsa to mialem wszystkie zwrotnice na rozjazdach po polskiej stronie a po czeskiej nie mialem ani jednego wiec sciagnolem sobie takowe dzieki pomocy kilana. Pelen nadzieji wrzucilem zwrotnice i napedy znaki przytorowe i elementy powiazane z nim do trsai ale niestety jak odpalilem mapke to fakt po czeskiej stronie mialem wszystko ale za to po polskiej stronie znikly wszystkie zrwotnice i napedy. Dodam ze na 101% posiadam polskie dodatki do rozjazdow bo na innych polskich mapach wszystko dziala bez zarzutua tu nie. Uzywam trs 2009 na win xp. czy ktos z was mial lub ma podobny problem z ta mapka? Wiec prosze o pomoc jesli by ktos cos wiedzial w tym temacie. Prosze pisac tu lub na pw. Mam nadzieje ze wszystko jasne.
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-03-2010, 12:19
Po polskiej stronie, zresztą zgodnie z oryginałem, użyte są wajchy niemieckiej budowy, nie ma tam ani jednego polskiego dodatku. Polskie były w poprzedniej edycji.