witam... mam problem aczkolwiek nie wiem, czy można coś z nim zrobić? mam polskie wagony i w ustawieniach sprawdzam iż mają maksymalną ładowność 36 pasażerów. wagony przewozów regionalnych mają aż 93 pasażerów max. Czy da się to zmienić? Trochę lipa jak tak mało pasażerów jedzie:D bardzo proszę o pomoc:)
witam... mam problem aczkolwiek nie wiem, czy można coś z nim zrobić? mam polskie wagony i w ustawieniach sprawdzam iż mają maksymalną ładowność 36 pasażerów. wagony przewozów regionalnych mają aż 93 pasażerów max. Czy da się to zmienić? Trochę lipa jak tak mało pasażerów jedzie:D bardzo proszę o pomoc:)
Bajer z pasażerami w środku wagonu bardzo obciąża grę, dlatego najczęściej liczba pasażerów nieodpowiada liczbie miejsc w wagonie. Liczba "poly" pasażerów jednego takiego wagonu może przewyższać liczbę trójkątów całego pociągu z lokomotywą włącznie. A liczbę pasażerów "widocznych" może zmienić tylko twórca dodatku.