Wysłany: 13-12-2009, 09:23 Pociągi wyjeżdżające z portalu nie zatrzymują się na stacji
Witam wszystkich.Mam prowizoryczną mapkę na której mam:3 krótkie AJS Station,Portal wchłaniający,Portal produkujący.Ciąg poleceń wyjeżdżającego pociągu jest taki.Udaj się do stacji>załaduj>udaj się do stacji>załaduj>zmień kierunek>udaj się do stacji>stacja końcowa pociągu pasażerskiego>udaj się do Portalu.Mój problem jest taki.Pociąg nie zatrzymuje się na żadnej stacji.Niepotrzebnie zatrzymuje się tylko na ostatniej stacji bo jest to stacja końcowa.Zmień kierunek jest dlatego że bez tego po 2 stacji zaczyna się cofać.Można coś zrobić z tymi 2 problemami?
to sciagnij sobie z DLS jakies zasady do kontroli portali i tam wpisujesz sobie caly rozklad odrazu i o jakiej godzinie ma wyjechac itp
a z tego co pamietam to nazywa sie "manager portal" ale moge sie mylic
Napewno do TS2009?Bo jak zaznaczam TS2009 i kategoria rule to wyskakuje"No Downloads Found"Tak samo z Call To.Jak zaznaczam TS2009 i kategoria Driver Command to też wyskakuje"No Downloads Found".
Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-12-2009, 16:18
Zasady wbudowane w TS2009:
CPC: Emit Train,<kuid2:117746:1014:3> - CPC: Emit Train - Used to Emit Trains from the Central Portal Control on Triggered Events Also Works with The Un-Portal Rule
Central Portal Control,<kuid2:117746:1013:6> - Central Portal Control V3: Create Multiple Schedules for Portals, Provides a Central point for Administering Portals
A call at musisz ściągnąć (mimo że nie jest TS2009) i sprawdzić czy działa