No i właśnie na tych schematach jest rozmieszczenie semaforów!!!
Chcesz jeszcze dokładniej, to jazda na pociąg Chojnice - Gdynia, aparat w rękę i do dzieła!
No i właśnie na tych schematach jest rozmieszczenie semaforów!!!
Chcesz jeszcze dokładniej, to jazda na pociąg Chojnice - Gdynia, aparat w rękę i do dzieła!
Ale mnie interesują semafory na Gdynii Głównej.
Nie mam czasu aby tam jechać.
Chudy jestem z Chorzowa, to chętnie tam podjadę i zrobię co trzeba żebyś miał fajnie.
A moja żona robi świetny makowiec. Jakbyś wolał sernik to daj znać.
A teraz poważnie:
Jamie wyczerpał w 100% Twój temat. Zadałem sobie trud i wlazłem na zumi i na maps.google,
i wiesz co? zdjęcia są tak dokładne, ze nawet można sobie pomierzyć jakiej wysokości są słupy z oprawami oświetleniowymi, z lokalizacją semaforów też nie ma większych problemów, układ torowy jak na talerzu.
Miłej zabawy.
Na zumi układ torowy widać bardzo dokładnie, wiec z tym nie ma problemu. Tylko ze to co widać na tych zdjęciach jest nie aktualne, obecnie stacja Gdynia Głowna ma nowy przebudowany układ torowy. Tutaj jest jeszcze film mojego autorstwa na którym widać także tory stacji Gdynia Głowna. Tylko że akurat w trakcie kręcenia tego filmiku stacja byłą w przebudowie.