Witam, posiadam 6 gb dodatków po zainstalowaniu przez content na dysku gra zajmuje 20 gb czy to jakiś błąd? Zainstalowało parę razy czy tak ma być?( mowa o trs 2006) A drugie pytanie czy da sie jakoś inaczej instalować niż przez content, nie ważne co teraz będę w nim dodawał czy 30kb plik czy 400 mb to się instaluje ponad 1 godz. To raczej nie jest wina komputera bo mam w miarę dobry sprzęt 8 gb ramu, 2x 4,2 pentium, 8800 gtx geforce, 3 tb hdd,win xp and seven. Oczywiście gra jest zainstalowana na xp'ku
ja posiadam 8 GB dodatków,które mnie interesują a po ich zainstalowaniu zajmują 17 GB,więc sam widzisz skąd te GB.Folder z moją grą zajmuje 22 GB,więc nie masz się czym martwić.Natomiast jeżeli chodzi o drugi problem,to nie mam pojęcia co może powodowa taką zadyszkę CMP.Ja bym proponował odinstalować grę i zainstalować na nowo,z tym że,podczas odinstalowywania w momencie pytania czy usunąć wszystkie składniki gry czy jakoś tak to brzmi daj nie,w ten sposób zostawisz swoje dodatki na swoim miejscu,później podczas instalacji wystarczy tylko wskazać do instalacji ten sam folder,gdzie miałeś poprzednio grę,Może ta metoda nie jest mało inwazyjna,ale nic innego nie przychodzi mi do głowy.
_________________ EW58 rządzi
Ostatnio zmieniony przez yaho85 27-02-2010, 14:14, w całości zmieniany 1 raz