Wysłany: 10-03-2009, 19:31 TS 2009 a problemy do korekty
Witam. Pozwolilem zalozyc sobie ten temat by kazy mogl od siebie wyodrebnic wszystkie buble Aurana w wersji TS2k9. Moze pozniej uda sie wybrac te najgorsze i wyslac.
Ja przyczepie sie moze do jednego nie tak istotnego elementu.
A dokladniej do kategoryzacji addonow w Geodecie.
Nie wiem jak reszta, ale dla mnie bardzo upierdliwym elementem jest wygrzebywania danego dodatku z posrod calej przeladowanej listy innych dodatkow.
Nie wiem jak to sie ma do wersji TRS powyzej 2004
Ale w TS 2009 nie ma zadnego podzialu dodadkow(a wiem ze we wczesniejszych wersjach byl, na np przyrode itp)
Tutaj jest wszystko napakowane w "jeden worek"
Tak wiec jesli ktos szuka czegos konkretnego a nie zabardzo pamieta nazwy danego obiektu ma przed soba mozolne przegrzebywanie calej listy ktora w tej wersji gry jest naprawde spora( jesli szukamy dokladnie to szczerze dobre 10 -15 straconych minut)
Przepych nie ma sensu - totez uwazam ze powinno sie to posegregowac
A ja radziłbym poczytać instrukcję (a przynajmniej na obrazki popatrzeć to się dowiesz że jest coś takiego jak filtr przeszukania zawartości dostępny po naciśnięciu 3-ciego przycisku w górnym panelu.
Hmm, kasowanie kilan jest raczej troche nie odpowiednim wyjsciem. Bo przykladowo sa tu interaktywne fajne stacje ktore sie przydaja, jak i zapewne cos mozna by bylo jeszcze sobie dodac. A przebieranie wsrod tych dodatkow i wybieranie wlasnie TYCH ktore nadac sie moga, to chyba jeszcze gorsze wyjscie. No ale dzieki;)
"filtr przeszukania zawartości" :O w Geodecie? W TS 2009?:>
A to zobacze, przyznam nie wczytywalem sie. Ale szczerze jakos tego nie widzialem :|
JEsli jest to z gory przepraszam i oczywiscie temat jest nadal aktuwalny, bo ogolem tutaj chcailemz eby kazdy mogl zglaszac jakies problemy, to nawet moze razem moglibysmy cos z nimi zrobic;)
Pomógł: 63 razy Wiek: 34 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1632 Skąd: Poznań
Wysłany: 29-08-2009, 08:45
Co do problemów mnie denerwuje jeden a mianowice podnoszenie obiektów stałych, czy da się coś zmienić aby wysokość zmieniała się co 10cm jak w starszych wersjach gry a nie 1 metr?