Pomógł: 336 razy Wiek: 56 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 6691 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-08-2009, 15:26 Dziwne przypadki TC1&2
Tak sobie ostatnio bawiąc się TC wpadłem na takie dość dziwne przypadki wysypania się dodatków:
W tym przypadku wywaliło mi wózki, sprzętów doinstalowanych, ciekawe że loki zachowywały się jakby tych wózków nie było (tzn. nie jeździło, a te z TRS2006 jeździło)
W tym przypadku w trakcie przeróbki mapy Rosword Valley w cudowny sposób pozmieniały się tekstury w dodatkach scenery i to zarówno tych z TRS2006 jak i tych zainstalowanych.
Pomóżcie ;) <- to żart oczywiście bo ponowne uruchomienie TC przywraca gierkę do stanu normalnego, ale zastanawiam się o co chodzi? Oczywiście dodatki z TRS2006 zostały doinstalowane metodą opisywaną przez Erniego w tym wątku.
Pomógł: 31 razy Wiek: 43 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 808 Skąd: Poznań/Kołobrzeg
Wysłany: 24-08-2009, 15:37
Na moje to sa skutki uboczne tegoz dodawania - Auran sie wypowiedzial swego czasu, ze z poczatku mieli w planach takie przenoszenie dodatkow z 2006 do TC (we wczesnej fazie testow TC) ale zarzucili te plany ze wzgledu na "jakies problemy".