Ostatnio szukałem pługu odśnieżnego, takiego jaki można spotkać na wielu polskich stacjach:
Oczywiście wiem że jeżeli chcę mieć taki dodatek (a faktycznie nikt się o niego nie pokusił) to mogę zrobić. Ale robiąc parę projektów jednocześnie żadnego nie zrobię dobrze, więc wolę zajmować się mapami jak robieniem dodatków co nie pociąga mnie.
Pomógł: 13 razy Wiek: 44 Dołączył: 07 Mar 2008 Posty: 356 Skąd: Malbork
Wysłany: 09-08-2009, 08:15
JA coś tam zacząłem ale sobie puki co odpuściłem... moja wiedza ( na czas obecny ) kończy się na scenery... przekazałem schematy oraz mat. foto. MarcinST43. Jak kolega będzie miał chęci to go zrobi... jak nie... a ja się podszkolę, to zacznę coś znowu przy nim grzebać... puki co to tyle... no chyba że ktoś wyskoczy z partyzanta i go wykona... co by było również bardzo miłe, zważywszy że taboru technicznego mamy jak na lekarstwo.
Na tor wąski już jest pług. Nawet chyba taki sam. Jest w downloadzie ptt w bodajże paczce wagonów towarowych na tor 750mm
Tak jest ten pług, ale to jest starszy typ, zbudowany ,, na podstawie " wagonów krytych. Nie jest to typ 802S produkowany w ZNTK Stargard Szczeciński z lat 80 i 90 (ostatni zakup na wąskotorówki PKP)
Na tor wąski już jest pług. Nawet chyba taki sam. Jest w downloadzie ptt w bodajże paczce wagonów towarowych na tor 750mm
Tak jest ten pług, ale to jest starszy typ, zbudowany ,, na podstawie " wagonów krytych. Nie jest to typ 802S produkowany w ZNTK Stargard Szczeciński z lat 80 i 90 (ostatni zakup na wąskotorówki PKP) Jeśli będą fotki postaram się może zrobić 802S :)