Wysłany: 16-06-2009, 21:35 Foto dla tekstur i pogladowe - Radomsko, Bobry
Rozpocząłem pracę nad linią Częstochowa Osobowa - Radomsko. Póki co jest to krótki odcinek (w przyszłości mam to nadzieję przedłużyć do Koluszek, a może i dalej) ale dość wymagający ze względu na sporo budynków przy trasie w Częstochowie (sam budynek dworca będzie sporym wyzwaniem). Linią tą podróżuję dość często ale najdalej do Widzowa.
Dlatego zwracam się z prośbą do osób które mają możliwość przesłania zdjęć z Radomska oraz Bobry. Zależy mi głównie na najważniejszych budynkach (idealnie byłoby gdyby zdjęcia nadały się na zrobienie tekturek. Jednak poglądowe też będą dużym ułatwieniem).
Gdy tylko skończy mi się sesja na uczelni wsiądę na rower i przejadę odcinek z Częstochowy do Widzowa robiąc po drodze fotki wszystkiego co mi będzie potrzebne, ale do Radomska raczej nie dojadę (chociaż w późniejszej fazie projektu pewnie będę musiał :)).
Jeśli posiadacie jakieś zdjęcia z tych dwóch miejsc, a także z linii pomiędzy to bardzo proszę o przesłanie na lukasznurzynski(małpa)gmail.com