Wysłany: 20-06-2009, 20:52 Problem z dodatkami ALL
Witam mam taki problem mianowicie niemoge wgrać jakiejkolwiek lokomotywy do trs04 ponieważ wybija mi bład podczas dodawania lokomotywy na mape
Taki błąd
http://www.fotosik.pl/pok...29599d1a91.html
Jednak gra działa dalej po zamknięciu problemu jednakże jeśli chciałbym odpalić mapę z jaką kolwiek lokomotywą to wywala mi fattal error
Wszystkie wózki, kabiny, silnki, dzwięki mam
a także programy które potrzeba było to pobrałem
Z tym że jestem zielony jeśli chodzi o dodatki więc w tym przypadku pewnie ja coś robię nie tak byłbym bardzo wdzięczny za pomoc
Znaczy się ten problem występuje we wszystkich lokach więc jeśli chodzi ci o pliki do konkretnej loki to mam wszystki ale jeśli masz na myśli te programy to mam jakieś tylko zapomniałem jak sięnazywał w każdym razie sciągałem ze strony czestera :D
Edit
Widze że kolega rozumie o co mi chodzi ale jeszcze jedno pytanie czy sp4 też mam pobierać skoro mam viste acha a ten post o góry potraktujmy jakby go niebyło :D dzięki za pomoc
Edit 2
A mnie jest już wszystko ok dziękuje koledze za pomoc (przynajmniej potrafi przymknąć oko na błedy człowieka i pomóc) jeszcze raz dziękuje
_________________ Rider On The Storm
Ostatnio zmieniony przez margera 20-06-2009, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
mam jeszcze jeden problem przepraszam że nie w temacie ale niechce tworzyć nowych tematów do takiej błachostki mianowicie gdzie się zapisują moje mapy szukam i szukam i znaleść niemoge :D