Mam parę zdjęć tego wagonu po naprawie chyba głównej.
Zdjęcia robione w słoneczny dzień i trochę pod słońce. Jeden bok i czoło, jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę przesłać przez e-maila.
_________________ www.14d40.pl - Sklep Miłośnika Kolei
www.trainzmarket.com - Dodatki do Trainz
Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem.
Wagrem ma umowę z Cargo na naprawę wagonów (chyba na 600 sztuk), tak że Falsy jeszcze chyba będą w Kluczborku się pojawiać, a może i inne ciekawe rodzaje.
Kiedyś jak istniało forum EET też wstawiałem dużą paczkę Fals'ów (WAP) przed remontem. Wagony Gorzów S.A. też robią aktualnie rewizje tych wagonów, kontrakt opiewa na 500 sztuk. Do tego dochodzą jeszcze Tads'y.
Pomógł: 105 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 5362 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-04-2009, 11:36
Gorzowiak Ty sie nie zastanawiaj tylko do razu pokazuj i rzucaj, niech sie ktoś tym zainteresuje.
Na chwile obecną osób które repaintują oficjalnie jest 0, słownie zero. + jedna osoba w formie Dawida która działa 'undercover' i czeka na lepsze czasy.
Do GW trafiają również wagony typu 430S oznaczone jako Tadds, w różnym stanie większego lub mniejszego zeszmacenia. (mogę porobić fotki, ale nie ma modelu).