Temat powtarzany setki razy ale mam takie pytanie: Czy ma ktoś jeszcze parowozy ze starego ptt? Szukałem bo pobrałem Podlesie-PRL ze trainz.com.pl/downloads . Nigdzie ich nie znalazłem a sesje ciągle się psują. Mogłby mi ktoś to przesłać? P.S Z góry przepraszam jeśli zły dział, ale starałem się dobrać odpowiedni... :-)
Parowozów autorstwa Martina76 & Chestera już nie pobierzesz. Teraz są płatne modele, które możesz kupić w sklepie SLW. Fajne parowozy znajdziesz na PTramie, PTT i DLSie, które są darmowe ale są bez kabin :)
Ostatnio zmieniony przez Kamil 21-06-2009, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Parowozów autorstwa Martina76 & Chestera już nie pobierzesz. Teraz są płatne modele, które możesz kupić w sklepie SLW. Fajne parowozy znajdziesz na PTramie, PTT i DLSie, które są darmowe ale są bez kabin :)
Punkt dla Ptrama za chęci zrobienia loka. Swoją drogą, uważam, że SLW upodliło niewinną grę. W końcu ta gra została stworzona dla fanatyków i dzieci, które lubią się nią bawić.