Wysłany: 12-12-2008, 21:05 Dodatek Sir M. na loki HDM
Witam, posiadam TRS06 Extra Klasyka. Pól roku temu natrafiłem na stronie www.psz. mhash.pl na dodatek Sir.M który umozliwiał normalne uzytkowanie lokomotyw HDM w TRS06. Niestety w chwili obecnej podana wyżej strona z tym dodatkiem się nie wyswietla. Czy ktoś może ma owy dodatek HDM TRS06? Jeśłi tak prosze o kontakt na PW.
_________________ Dnia 24.12.2007
"Uwaga podróżni, pociąg pospieszny do Szczecina z przyczyn technicznych w dniu dzisiejszym został odwołany. PKP przeprasza za powstałą sytuację"
Ostatnio zmieniony przez kashmir082 12-12-2008, 21:06, w całości zmieniany 1 raz
Od 4 godzin czytam forum... Zapewne jeszcze długa droga przede mna. Poza tym ja się pytałem kogos kto wie coś na ten temat, a jeśli wie to niech napisze. Jeśli twierdzisz że było o tym napisane to może byś wskazał kierunek?@zolwik, Wiesz na innych forach, jak nie chce mi sie odpowiadać to zazwyczaj nie odpowiadam, a nie kopiuje po raz xxxxxx "było o tym poszukaj sobie". Troszkę życzliwości :/
"Uwaga podróżni, pociąg pospieszny do Szczecina z przyczyn technicznych w dniu dzisiejszym został odwołany. PKP przeprasza za powstałą sytuację"
Chciałem zauważyć, że szkołę a następnie studia zakonczyłem juz. Owszem "rozwiązanie" mojego problemu znajduje się pod niedziałającym linkiem. Jeżeli masz odpowiadać w ten sposób, to po prostu daj sobie spokój. Czekam na rzeczowe odpowiedzi i sugestie.
/Dodane po kilku minutach.
Rzeczową odpowiedź otrzymałem na innym forum. Temat do kosza.
Ostatnio zmieniony przez kashmir082 12-12-2008, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Kashmir faktycznie ten link nie hula, ale zwróć się do kolegi SM50, wiem, że on miał kiedyś tą paczke i pewnie dalej ją ma.
Dziękuję Ci bardzo :)
Ostatnio zmieniony przez kashmir082 12-12-2008, 22:06, w całości zmieniany 1 raz