Witajcie Towarzysze
Chciałbym wam za zaprezentować moją nowa mapkę;-)
Po ostatniej klęsce związanej z moja poprzednia mapą która była praktycznie nie do jazdy zważywszy na zastosowanie w niej dodatki.Teraz mam nadzieje,że nie po pełnie tego samego błędu.Mapa Faliszew-Stanisławów to 100% fikcja nie mająca jakiegokolwiek odzwierciedlenia w realu.Nie mam konkretnego założenie co do długości linii pomiędzy tymi dwoma miejscowościami.Mapa jest typowa samowolka budowlaną.
Jak dla mnie bardzo fajna mapa :) Z tego co można by było jeszcze dołożyć to nie widziałem wskaźników i słupków hektometrowych, ale i tak bardzo ładnie.
Pomógł: 5 razy Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 157 Skąd: z kontowni
Wysłany: 05-10-2008, 09:31
Mapka fajna Razerv2, ale inne składy puszczaj po niej:)
Po co dajesz ryflaka i bipę? Zmień raczej ryflaka na wagon 1 klasy.
Poza tym dziwne zestawienie ryflak i lok EU0X.
Pzdr, i bez urazy.
KGrid [Usunięty]
Wysłany: 05-10-2008, 10:31
To nie temat "jaki skład jest dobry".
Mapka ładna, widzę że zastosowałeś tę trawę JVC. Trzeba jednak na nią trochę uważać, bo nie jest ona jeszcze odpowiednio "zbadana" i nie wiadomo jaka jest ciężka itp. Ale wszystko wyjdzie w praniu. Jeszcze uwaga do sieci trakcyjnej, na screenie 1 i 2 widać iż w bramkach użyłeś złego typu wysięgników (czy jak się to tam zwie). Zastosuj ten drugi. Ale to już jest kosmetyka ;)
Pozdro
Mapka fajna Razerv2, ale inne składy puszczaj po niej:)
Po co dajesz ryflaka i bipę? Zmień raczej ryflaka na wagon 1 klasy.
Poza tym dziwne zestawienie ryflak i lok EU0X.
Pzdr, i bez urazy.
Nie jest to nic nowego i dziwnego. Tak się robiło.
Mapka jest fajna, ma swój klimat, ale tekstur można dodać.