FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
polskie dodatki
Autor Wiadomość
feeder
nowy


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sie 2008
Posty: 22
Skąd: Szczecin
Wysłany: 01-10-2008, 18:16   polskie dodatki

witam was.. skąd mogę ściągnąć polskie dodatki (loki, wagony itp.) do "TRAINZ" ?? szukam po necie i nic nie mogę znaleźć ;/ .. znalazłem jedną stronkę gdzie napisane było że do trainz a po ściągnięciu okazało się że do trs'a ;/
 
 
mgarkowski
zaawansowany
inż. modelarz



Pomógł: 56 razy
Wiek: 32
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 852
Skąd: Kraków
Wysłany: 01-10-2008, 18:20   Re: polskie dodatki

feeder napisał/a:
witam was.. skąd mogę ściągnąć polskie dodatki (loki, wagony itp.) do "TRAINZ" ?? szukam po necie i nic nie mogę znaleźć ;/ .. znalazłem jedną stronkę gdzie napisane było że do trainz a po ściągnięciu okazało się że do trs'a ;/



Trainz to ni mniej ni więcej jak trs. Napisz chociaż jaką wersję posiadasz, 2004 2006 TC, z jakim servicepackiem SP2 SP4 ??
 
 
 
feeder
nowy


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sie 2008
Posty: 22
Skąd: Szczecin
Wysłany: 01-10-2008, 18:26   

tzn jedyne co wiem jest to wersja 1.1.1 po polsku... wziąłem gierkę od kolesia... to było w jakieś gazecie z 2004 roku.... a sp to nie wiem...
 
 
Lutek 
znawca
PL-PLKW



Pomógł: 118 razy
Wiek: 30
Dołączył: 08 Mar 2008
Posty: 2610
Skąd: Poznań/Nakło nad Not
Wysłany: 01-10-2008, 18:56   

No to kiszka :] Kup sobie TRS2004.
_________________
www.bazawagonow.pl
 
 
 
margera
zaawansowany



Pomógł: 40 razy
Wiek: 31
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 621
Skąd: Otwock
Wysłany: 01-10-2008, 18:59   

Temat walkowany setki razy. Do Trainza 1.1.1 dodatkow nie ma. Musisz sciagnac do n iego service pack, ktory zaktualizuje go do wersji 1.4. Z tym ze i tak nie wiele dodatkow Ci odpali. Przesiadz sie na TRS'a 2004. Kosztuje 9 do 14zl.
_________________
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej glupoty...

http://www.garnek.pl/margera/
http://otwockrail.cba.pl/
 
 
feeder
nowy


Wiek: 32
Dołączył: 27 Sie 2008
Posty: 22
Skąd: Szczecin
Wysłany: 01-10-2008, 19:02   

no to będę musiał ogarnąć trs2004 ;) .. a to jak mało jest tych dodatków to nawet nie będę się bawić w to ;)
 
 
Grzegorz kk
user


Pomógł: 2 razy
Wiek: 29
Dołączył: 29 Mar 2008
Posty: 78
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 01-10-2008, 19:36   

http://allegro.pl/item447..._pl_okazja.html
10 zł +przesyłka to chyba niewiele nieprawdaż :)??. Ewentualnie kup z www.gram.pl tam też chyba nóweczka chodzi po 9.99 zł.
Pozdro.
 
 
mbocian_94
[Usunięty]

Wysłany: 20-10-2008, 15:23   

Dodatki do Trainz 1.1.1pl+SP4 są na witrynie PTT ;)
 
 
Trainzan1
nowy


Pomógł: 1 raz
Wiek: 26
Dołączył: 30 Paź 2008
Posty: 14
Skąd: Legnica
Wysłany: 03-11-2008, 16:58   

mbocian_94 napisał/a:
Dodatki do Trainz 1.1.1pl+SP4 są na witrynie PTT ;)



Tak, jest pare dodatków, ale bardzo mało. Wszystkie dodatki mi chodzą oprócz zmodernizowanej SP32. Otóż problem jest taki, że nie chodzą mi poprawnie tekstury (albo nic nie ma, albo są kolorowe). Także wnętrze jest dziwne. w środu wygląda, jakby lokomotywa dachowała.

Polecam dodatki do Trainz 1.1.1pl+SP4 ze strony www.trainzpedro.cz strona jest po czesku, ale jest sporo dodatków do twojej wersji. Mi one działają bez zarzutu.

Pozdrawiam ;)

Adrian




P.S.

Te dodatki z tej strony nie są polskie, ale bardzo do nich zbliżone.
Ostatnio zmieniony przez Trainzan1 03-11-2008, 17:00, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
mnich3001 
Administrator

Pomógł: 33 razy
Wiek: 53
Dołączył: 15 Lut 2008
Posty: 802
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 03-11-2008, 21:33   

Ustaw ilość wielokątów na maksa i problem z "dachowaniem" powinien zniknąć.
 
 
Popkorn667 
super user


Pomógł: 9 razy
Wiek: 28
Dołączył: 17 Kwi 2008
Posty: 129
Skąd: Piotrków Tryb./Łódź
Wysłany: 03-11-2008, 21:36   

Znaczy co do "dachowania" kabiny w SP32 (w zmodernizowanej bodajże), to niestety wina piontów kabiny i raczej ciężko będzie coś z tym zrobić.
 
 
 
PKP7
świeżak


Wiek: 30
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 9
Skąd: Rybnik
Wysłany: 07-03-2013, 22:50   

Czy w wersji 1.5 + SP4 znajdę polską trakcję elektryczną?
 
 
UAZ 
znawca
Automatyk



Pomógł: 54 razy
Wiek: 23
Dołączył: 28 Sie 2009
Posty: 1617
Skąd: Kargowa/Wolsztyn
Wysłany: 07-03-2013, 22:54   

To żeś dowalił...

Zmartwię Cię, nie ma.
_________________
Jaka praca dziś, taka Polska jutro!
 
 
 
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5096
Skąd: Wrocław
Wysłany: 07-03-2013, 22:57   

Uaz a kopa chcesz??
jak nie ma jak jest?
np tutaj
http://www.trainz.org/ptt...k_eu07_001.html
_________________
Pogromca AI

TOWARY i ŁADOWNIE PNT https://1drv.ms/u/s!AuMHAl_RhKy3hYBckc9zMsWvw0JW8w?e=xNGT7v
 
 
 
PKP7
świeżak


Wiek: 30
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 9
Skąd: Rybnik
Wysłany: 08-03-2013, 01:22   

Już mam. Znalazłem.
 
 
PKP7
świeżak


Wiek: 30
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 9
Skąd: Rybnik
Wysłany: 08-03-2013, 16:59   

Niestety, nie chce się zainstalować. Albo to może nie ta.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group