Wysłany: 01-08-2017, 13:26 Jak nadpisać plik w TANE
Witam to znowu ja. Zainstalowałem sobie EN57 Adamstana i teraz jak chce zainstalować library to muszę nadpisać a w tane nie wyskakuje nigdzie opcja że jest wbudowane i co się chce zrobic
No nie wiem jakiś kuid ale on się zainstalował z EN57 a jak chce Library zainstalować bo w kanbinie nie mogę klucza włożyć to nie można bo to trzeba nadpisać kilka kuidów zainstalowanych razem z tym EN57
Acha. No trudno. Wróżkę wysłałem na urlop a w szklanej kuli skończyły się bateryjki. Nie umiem "wywróżyć", co to jest "jakiś kuid". Skoro nie umiesz tego określić, to musisz "jakoś" sobie poradzić sam.
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Sie 2016 Posty: 97 Skąd: Bodzechów
Wysłany: 01-08-2017, 15:58
Co do wkładani klucza nastawnika kierunkowego, nie działa to od 2012 wzwyż. Trzeba wkładać go w opcjach pociągu. Dodatkowo na forum były pliki, aby przystosować Kibla do Tane...
Pomógł: 8 razy Wiek: 55 Dołączył: 04 Maj 2011 Posty: 175 Skąd: Łapy
Wysłany: 01-08-2017, 16:46
Zobacz czy dodatek ,który chcesz zainstalować nie jest otwarty do edycji bo tak jest gdy instaluje się tę samą wersje dodatku w TANE i zatwierdź go bądź cofnij niezatwierdzone zmiany. To musi być TO. Dodatki ADHD działają poprawnie tylko w TS 2010 a wyższych wersjach dla początkujących i bez odpowiedniej wiedzy są trudne do ogarnięcia.
_________________ Warsztaty Wagonów Kolejowych w Łapach dawniej ZNTK Łapy
Ostatnio zmieniony przez marconet 01-08-2017, 16:53, w całości zmieniany 2 razy