Krótko zwięźle i na temat - znacie może jakieś tła (wypełniacze) godne polecenia? (pasujące do naszego klimatu). Zarówno miejskie jak i wiejskie (Kilanowe i od Grabasha znam).
Denlog zrobił dużo fajnych teł (ich nazwa zaczynała się na 'd fon') tylko że jego strona obecnie nie działa, musiałbyś ich poszukać gdzie indziej albo poprosić kogoś z forumowiczów o podesłanie paczki.
Denlog zrobił dużo fajnych teł (ich nazwa zaczynała się na 'd fon') tylko że jego strona obecnie nie działa, musiałbyś ich poszukać gdzie indziej albo poprosić kogoś z forumowiczów o podesłanie paczki.
Pokopałem trochę na różnych stronach, znalazłem jedynie pojedyncze dodatki denloga. Paczki teł tam nie było.
ryszard napisał/a:
Jeżeli nic nie znajdziesz w sieci, to daj znać. Z polskich autorów, oprócz tych co wymieniłeś, inni też trochę ich popełnili.
Zgłaszam się! Co masz do zaoferowania czego nie znam? :)
Witam!
Potrzebuję dobrych teł. Dzięki temu mogę znacznie zoptymalizować mapę Korsze-Ełk i Lublin-Dorohusk.
Dajcie cynk, co mamy na dzisiejsze czasy. Jeśli to nie problem, to proszę o podesłanie.