Wysłany: 27-06-2008, 21:56 POMóZCIE Z DODATKIEM / jak dodać EN81 do gry
Mam taki problem bo chcialem dodac EN81 do swoich lokomotyw i dupa
Pierwszy drugi i trzeci scren:
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=DANIX1997
Jesli nie widac to najechac myszka na obraz i kliknac powieksz (lupa)
-------------------------------------------------------------------------------------
Jesli byl taki temat przepraszam
-------------------------------------------------------------------------------------
PS.Trzeba wejsc do katalogu Galeria
_________________ Daniel
Ostatnio zmieniony przez Maki 27-06-2008, 22:28, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 34 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 1348 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-06-2008, 22:02
A może tak hamuj hormony jak coś piszesz? D**a to sobie na dworzu możesz wołać. :/
EN81 to pojazd stricte pod TRS2004. Nie gwarantuje działania tego pojazdu w TRS2006. Z tego co widze to jest jakiś problem z wózkiem, ale jaki - nie wiem, nie mam TRS2006.
OT
Thalys, wygwiazdkowane przeklenstwo to nadal przeklenstwo. dlatego tez DAXIS, potraktuj ten post jako ostatnie ostrzezenie, bo kazdy nastepny przejaw wulgarnosci skonczy sie urlopem dla Ciebie.
Kolego wiesz, że jest taka opcja (klawisz na twojej klawiaturze np.:PrtSc) "print screen", za pomoca którego kopiuje się zrzut ekranu do schowka... otwierasz paint i do painta mozesz wkleić, to co skopiowałeś. Z tych twoich zdjeć z komorki nic nie widac.