FORUM PTT -  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: ryszard
02-02-2015, 13:55
Link do schematów stacyjnych.
Autor Wiadomość
zolwik
znawca
Dyżurny Ruchu



Pomógł: 232 razy
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lut 2008
Posty: 5097
Skąd: Wrocław
Wysłany: 03-11-2010, 00:01   

niestety nie mam
 
 
 
pietrek
znawca



Pomógł: 62 razy
Wiek: 56
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2057
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 03-11-2010, 19:52   

Mówi się trudno i robi się dalej. :-(
 
 
Piotrek
super user


Pomógł: 5 razy
Wiek: 39
Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 198
Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-01-2011, 11:38   

pietrek napisał/a:
Mówi się trudno i robi się dalej. :-(


W ciagu tego tygodnia postaram sie zrobić dla ciebie schemat Nadodrze. Jak chcesz jakieś jeszcze to postaram sie tam dotrzeć, zrobić, Dostarczyć :) Tylko powiedz obejmuje cały Wrocław.

Pozdro.
_________________
[Odcinek Psie Pole => Tzebnica ] ANULOWANY!

Mapka Fikcyjna [Demo] Wydana!
 
 
pietrek
znawca



Pomógł: 62 razy
Wiek: 56
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2057
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 09-01-2011, 11:52   

Zrobić? Czy zdobyć oryginalne? Bo w grę wchodzi tylko ten drugi.
 
 
Piotrek
super user


Pomógł: 5 razy
Wiek: 39
Dołączył: 12 Sty 2010
Posty: 198
Skąd: Wrocław
Wysłany: 09-01-2011, 12:00   

pietrek napisał/a:
Zrobić? Czy zdobyć oryginalne? Bo w grę wchodzi tylko ten drugi.


To postaram sie załatwić oryginalny :)
_________________
[Odcinek Psie Pole => Tzebnica ] ANULOWANY!

Mapka Fikcyjna [Demo] Wydana!
 
 
pietrek
znawca



Pomógł: 62 razy
Wiek: 56
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2057
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 09-01-2011, 12:13   

Dziękuję. Na pewno się przydadzą.
 
 
arkadeusz
super user


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Lut 2010
Posty: 168
Skąd: Boleslawiec
Wysłany: 14-01-2011, 16:51   

Spróbuj z tej strony http://semaforek.xt.pl/wi...%C5%82%C3%B3wna można tu znaleźć schematy stacyjne, nie wiem czy są wszystkie. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez arkadeusz 14-01-2011, 16:51, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
pietrek
znawca



Pomógł: 62 razy
Wiek: 56
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2057
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 14-01-2011, 23:53   

Z tej strony już dużo mam, ale na Gądów nie trafiłem.
 
 
arkadeusz
super user


Pomógł: 2 razy
Dołączył: 11 Lut 2010
Posty: 168
Skąd: Boleslawiec
Wysłany: 18-01-2011, 20:46   

luknij tu http://wikimapia.org/7027...G%C4%85d%C3%B3w może się nada
 
 
pietrek
znawca



Pomógł: 62 razy
Wiek: 56
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 2057
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 20-01-2011, 14:47   

To też już widziałem, dokładniejsza mapa jest z Portalu mapowego Wrocław, choć od sylwestra nie można na niego wejść - pewnie jakaś przejściowa niedyspozycja.
Ale dzięki za zainteresowanie.
 
 
mlinda94
świeżak


Wiek: 26
Dołączył: 12 Lip 2010
Posty: 6
Skąd: Tczew
Wysłany: 22-01-2011, 13:43   

Dołączając się do tematu, czy jest ktoś może w posiadaniu planu stacji Tczew. Wiem, że jest to rozbudowana i "dziwna" stacja, ale może akurat ktoś pomoże ;-)
 
 
Kanclerz
znawca
motorniczy



Pomógł: 32 razy
Wiek: 29
Dołączył: 19 Wrz 2008
Posty: 1705
Skąd: Ostrzeszów
Wysłany: 22-01-2011, 19:47   Kępno linia 272

Szukam schematu stacji Kępno a najlepiej żeby był też Hanulin
 
 
 
Tata Muminka
znawca


Pomógł: 89 razy
Wiek: 38
Dołączył: 22 Lut 2008
Posty: 3932
Skąd: Kluczbork
Wysłany: 22-01-2011, 20:17   

Flaszkę podeslij porannym osobowym z OW :P

http://semaforek.xt.pl/wi...o_Zachodnie.gif

http://semaforek.xt.pl/wiki/images/0/06/Kepno.png

http://semaforek.xt.pl/wiki/images/0/06/Kepno.png
 
 
 
Dostojny Kocur
znawca
świr



Pomógł: 36 razy
Wiek: 31
Dołączył: 11 Maj 2008
Posty: 1376
Skąd: Nysa / Poznań
Wysłany: 07-03-2011, 15:27   

Pod tym linkiem:

http://www.przetargi.plk-...futix=-30894000

można znaleźć bardzo obszerną dokumentację linii 309 (Kłodzko Nowe - Kudowa Zdr.)

Należy pobrać pliki opisane jako TOM3_l.309_zal3

Ja to już zassałem i jest to chyba materiał-marzenie dla kogoś robiącego mapę realną.


Edit:

A tu (pliki TOM3_l.311_zal3):

http://www.przetargi.plk-...futix=-30208000

zapewne jest coś ciekawego o linii 311 (Jelenia - Szklarska), ale tego nie pobierałem jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez Dostojny Kocur 07-03-2011, 15:37, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
hyhyhy12
user


Wiek: 34
Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 67
Skąd: brak danych
Wysłany: 20-07-2011, 18:07   Stacja Żory - szukam schematu

Panowie ja potrzebuje plan stacji Żory ( woj. śląskie ) . Ja mam do tego obiektu prawie 70 kilosów i nie mam opcji by sie pofatygować . Był kiedyś pociąg prosto pod peron ale wiadomo - to jest POLSKI kraj i PKP kulejące co patrzy tylko by pociąg do Warszawy dojechał, a reszta społeczeństwa se trolejbusami dojedzie , po co im pociąg .
Jakby ktoś miał opcje foto ( może być po drodze ) albo cokolwiek . Wiem że uparlłem się na ten dworzec , ale coś mi się zdaje że za niedługo stacja będzie tylko w trs jak ktoś zbuduje .
Pod w/w stronami nie ma planu akurat tej stacji .
Co do googli to bez komentarza.
Proszę pomóżcie
 
 
Pawel_15 
znawca
Mann Bonk



Pomógł: 61 razy
Wiek: 31
Dołączył: 30 Maj 2009
Posty: 1967
Skąd: Bonk in Polen
Wysłany: 20-07-2011, 18:21   

Men, jakbyś miał powiedzmy 13 lat to bym rozumiał brak opcji pofatygowania się bo starsi to a tamto itd. Ale z profilu wynika że masz lat 25 więc ? Niektórzy na tym forum gnają po 700 km w jedną stronę żeby sfocić widok z danej zwrotki w określonym kierunku bo coś w TRS źle wychodzi... I znajdują opcję pofatygowania się choć mają 10 razy dalej i 150 razy mniej czasu ;)
 
 
 
hyhyhy12
user


Wiek: 34
Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 67
Skąd: brak danych
Wysłany: 20-07-2011, 21:12   

Kolego pardon jak coś nie tak walnąłem - nie siedzę dziennie na forum .
Może i masz rację ale nie bij mnie za to. Swoją drogą ja tylko piszę dlatego że tak od razu nie skoczę tam , a miałem na myśli kogoś kto w okolicy ma po drodze .
Wiesz po co niszczyć se zdrowie jak ktoś wychyli pomocną dłoń , bo z tego co widzę to mamy 3 muszkieterów z miasta Żory . Ja mogę sfocic ( aparatem sie umie posługiwać ) tylko obecnie czasu brak - o to mi chodzi .Potem by mi zaraz ktoś napisałby ; a to google są ( przemilcze to ) ,a tamto, poradź se sam .
Sorry i dzięki za info - może ktoś jeszcze mi da coś ????
Ostatnio zmieniony przez hyhyhy12 20-07-2011, 21:14, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
drstrach
znawca


Pomógł: 336 razy
Wiek: 51
Dołączył: 03 Gru 2008
Posty: 6691
Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-07-2011, 21:45   

Hyhyhy12 możesz spróbować odtworzyć plan stacji na bazie geoportalu, tam są w miarę dokładne fotki satelitarne.
 
 
 
hyhyhy12
user


Wiek: 34
Dołączył: 27 Kwi 2010
Posty: 67
Skąd: brak danych
Wysłany: 20-07-2011, 22:00   

Dobra jak co to nie pisałem - hehe
Dzięki "drstrach"
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group